Korpsnett Norge vil gi faglig påfyll og ansvar til ungdom. Nå skal vi fornye det nasjonale kompetanseprogrammet vårt, og til det trenger vi engasjerte ungdommer som skal bestemme hvor veien går videre. I løpet av 2018 oppretter vi KUR - Korpsnetts ungdomsråd.

Ideen bak KUR er å skape en gruppe med ungdommer i alderen 14 - 26 år som skal utvikle kurs og seminarer for andre barn og ungdommer i korpsnorge. KUR er en unik mulighet til å lære seg hvordan man driver en organisasjon, reise og oppleve hvordan andre jobber og - ikke minst - møte andre ungdommer fra hele landet for å ha det gøy.

Vi vil tenne ildsjeler - og tilbyr brensel i form av kompetansebygging, ansvar og konkrete oppgaver.

KUR vil bestå av 5-7 ungdommer fra våre medlemskorps. De skal ha to helgesamlinger, og mellom samlingene blir det mulighet til å besøke andre barne- og ungdomsorganisasjoners kurs og arrangementer for å lære og få inspirasjon. I løpet av prosjektperioden skal deltakerne være med å bygge nytt kursprogram og ungdomsnettverk i Korpsnett.

KUR-prosjektet ledes av landsstyremedlem Asle Tellefsen (23) og har fått støtte av LNU Aktivitetsstøtta.


Bli med i KUR!

Korpsnett Norge søker 5-7 medlemmer som vil være med i KUR - Korpsnetts ungdomsråd og bestemme hva Korpsnett Norge skal satse på for ungdom framover. Du må være mellom 14 og 26 år gammel og ha lyst til å gjøre en innsats i vår helt nye ungdomssatsing.

Søknadsfrist: 7. september

les mer...
Utviklet av Imaker as