Bli med i KUR!

Korpsnett Norge søker 5-7 medlemmer som vil være med i KUR - Korpsnetts ungdomsråd og bestemme hva Korpsnett Norge skal satse på for ungdom framover. Du må være mellom 14 og 26 år gammel og ha lyst til å gjøre en innsats i vår helt nye ungdomssatsing.

Søknadsfrist: 7. septemberIdeen bak KUR er å skape en gruppe med ungdommer i alderen 14 - 26 år som skal utvikle kurs og seminarer for andre barn og ungdommer i korpsnorge. KUR er en unik mulighet til å lære seg hvordan man driver en organisasjon, reise og oppleve hvordan andre jobber og - ikke minst - møte andre ungdommer fra hele landet for å ha det gøy.

Vi vil tenne unge ildsjeler - og tilby brensel i form av kompetansebygging, ansvar og konkrete oppgaver.

Det blir to helgesamlinger med KUR: Oppstartsseminar:

  • 22. - 23. september på Soria Moria hotell i Oslo.
  • Avslutningsseminar: januar 2019, tid og sted avgjøres på oppstartsseminaret slik at deltakerne kan påvirke

De to seminarene er i fra lørdag til søndag, men for de som reiser langt, kan det være aktuelt å ankomme fredagen.

Deltakerne får også besøke et kurs, seminar eller annet aktuelt arrangement i en annen barne- og ungdomsorganisasjon i perioden mellom oppstarts- og avslutningsseminaret. Målet er å se hvordan andre gjøre det og hente inspirasjon og erfaring til utviklingen av vårt eget tilbud.

Korpsnett Norge dekker reise og opphold.


Søknad om å bli med i KUR - Korpsnetts ungdomsrådDersom du er under 18 år må du ha tillatelse fra foreldre/foresatte til å delta. Dersom du er over 18 år kan også annen nært pårørende oppgis.Vi må kunne nå dere på dette telefonnummeret dersom det skulle skje noe uforutsett under samlingene.Allergier mmOppdatert:
av knn-Unni Færøvik


Utviklet av Imaker as