Skal korpset ditt spille konsert eller arrangere et stevne? La verden få vite om det. Tips Korpsnett på korpsnett@korpsnett.no.


Follo Seniororkesters Storband

Seniorstorbandet og Underholdningsvogna: Gjenhør med Glenn Miller og Andrews Sisters Kolben, Sal 1: Lørdag 14. april kl. 16:00

les mer...

Sommarlandfestivalen 2019

Sommarlandfestivalen ønsker velkommen til i Bø i Telemark 21. - 23. juni. Det blir konserter, drillworkshop, bading i Sommarland, St.Hansfeiring med bål og grilling og - ikke minst - NM i marsjering. For informasjon og påmelding se sommarlandfestivalen.no

Mandal Skolekorpsfestival 15. - 17. juni 2018

Blomdalen Jentekorps og Mandal Guttekorps inviterer korps fra hele Sør-Norge til en opplevelsesrik helg fylt med spilling og marsjering, fritidsaktiviteter og sosialt samvær - og den beste maten du noensinne har spist på korps festival… helt sant! Mere informasjon og påmelding via festivalens nettside: http://www.mandalkorpsfestival.no

Landsfestival 2018

NMF inviterer til Landsfestival i Bergen. Det blir feststemning og stor korpsaktivitet over hele byen. Landsfestivalen er en del av Musikkorpsenes år og åpen for alle. Mer informasjon finner dere på NMFs nettside. Påmelding kan sendes til post@musikkorps.no.

Veterankorpsfestival på Gjøvik

Vardal Veterankorps inviterer til en opplevelsesrik helg på Gjøvik 15. - 17. juni 2018. Det blir konserter, parade og kveldsunderholdning i oppvarmet telt.
Påmeldingsfrist 1. november 2017

les mer...

Musikk fra storband-æraen

Follo Seniororkesters storband inviterer til konsert mandag 15. mai kl 12.00 i Kolben, sal 2. Bandet vil presentere perler fra storbandmusikkens glanstid, og det blir gjesteinnslag av sanggruppen "Ladylike"

les mer...

Brass Café i Sandnes kulturhus

Elim Brass inviterer til brasscafé i Sandnes kulturhus lørdag 30. september kl 15.00. Gjest er Kjell Inge Torgesen.

les mer...

Fløytehelg i Kristiandsand 16. og 17. september 2017

Fløytehelg 2017 arrangeres for 4. gang av DET NORSKE FLØYTEENSEMLE.

Dette er et tilbud til alle fløyteelever på Sørlandet.

Pris kr. 350.- pr. deltager

les mer...

Kvinnelig dirigent? Søk Maestra!

Maestra er et program rettet mot yngre kvinnelige korpsdirigenter. Målet er å etablere flere kvinner som dirigenter for de fremste voksenkorpsene i Norge, enten i fast engasjement eller som gjestedirigenter. Søknadsfrist: 25. mai. Les mer via denne lenken.

Bli med på Norsk Blåsesymfoni!

Er du mellom 15 og 18 år? Har du lyst til å spille sammen med Sjøforsvarets musikkorps 7. - 11. August? Norsk Blåsesymfoni er en unik møteplass i norsk musikkliv, der talentfull ungdom spiller sammen et av de profesjonelle militærkorpsene. Prosjektet er et samarbeid mellom NMF og Sjøforsvarets Musikkorps i Bergen og støttet av Dextra Musica og Sparebankstiftelsen. Korpsnett Norges medlemmer er velkommen til å søke. Les mer og meld deg på via denne lenken. SØKNADSFRIST: 16. april

Drammens Jerns Musikkorps søker etter ny dirigent

Drammens Jerns Musikkorps er byens eldste korps. Korpset består av ca 30 aktive medlemmer, godt fordelt over alle instrumentgrupper. Korpset er veldrevet, og holder til i egne øvingslokaler i Drammen. Vi består av entusiastiske, kreative og modige medlemmer som ikke er redde for en utfordring.

les mer...

Brass Cafe i Sandnes kulturhus lørdag 11.mars kl. 15.00

Gjest på vårens Brass Café er Anh Vu. Hun ble kjent etter deltakelsen i Idol 2004. I 2005 hadde hun rollen som Maria Magdalena i musikalen "Jesus Christ Superstar" på Sola kulturhus.

les mer...

Vårens program for Follo Seniororkester og Storbandet

VELKOMMEN TIL KONSERTER "MIDT PÅ BLANKE FORMIDDAGEN

les mer...

P-KAILLFESTIVALEN - Voksenkorpsfestival på Nordmøre

Averøy ungdomskorps inviterer til Norges vakreste festival for voksenkorps på Averøy 8-10 september 2017.

les mer...

Mjøsfestivalen 2017 med NM i marsjering!

En opplevelsesrik festival

Helgen 23.-25. juni arrangeres Mjøsfestivalen 2017, en korpsfestival for skolekorps og generasjonskorps, i musikkbyen Gjøvik.

Nytt av året er at festivalen inneholder NM i marsjering, som blir arranngert i samarbeid med Korpsnett Norge

Les mer om NM i marsjering her!

les mer...

Julekonsert med Follo Seniororkester

Follo Seniororkester innbyr til sin tradisjonelle julekonsert i Kolben mandag 12. desember kl 12. Det blir besøk av "lokale julenisser" som vil glede med ord og toner i samarbeid med dirigent Kjell Olav Martinsen. I tillegg bidrar seniorprest Einar Müller-Nilssen og sangsolistene Ingvild Farestveit-Hov og Nathalie Kulrsud.

les mer...

Landsstevne for voksenkorps 10 og 11 juni 2017

Korpsnett Norge og Hillestad Promenadeorkester ønsker igjen velkommen til korpsfest i Holmestrand. Alle amatørkorps, veterankorps og generasjonskorps er hjertelig velkommen, uavhengig av organsiasjonstilknytning. Benytt denne muligheten til å treffe andre korpsmusikere og stifte nye bekjentskap.

les mer...

Marinemusikken - Absolutt korps!

Marinemusikken ønsker alle korpsfolk velkommen til konsert og slår til med 150 kr i rabatt til korpsmusikere.

Torpendoverkstedet, Karljohansvern, Horten
Fredag 4. novembter kl 19.00

Bli med, bli med!

les mer...

Brass Café i Sandnes kulturhus lørdag 22. oktober kl. 15.00

Gjest på høstens Brass Café i Sandnes kulturhus er Hege Kristin Kjærvoll.

les mer...

Korpsfest i Makedonia 2017

Friendship Through Music inviterer til korps-festival i Makedonia 23.-30 juni 2017.

les mer...

Follo Seniororkester Storband: A tribute to Ella

Så er Follo Seniororkester i "farta igjen" mandag 14.november kl.12:00 til en formiddagsstund med: "Majken Christiansen - A trubute to Ella" For nesten nøyaktig et år siden hadde Majken Christiansen og Follo Seniororkesters Storband stor suksess i Kolben med konserten «Majken & Ella = sant», hvor Majken både sang et utvalg låter fra Ella Fitzgeralds repertoar og fortalte anekdoter fra hennes liv. Nå kommer de tilbake igjen med en fortsettelse av samme opplegg. Gjennom sin lange karriere spilte Ella inn flere tusen sanger, så her er det nok å ta av!

Forhåndsalg av billett kr. 150,- i Oppegård bibliotek og www.kolben.no


Count Baise-konsert med

Vi gratulerer Ski Storband - 40 års jubilant - som skal ha en virkelig svingende markering av sitt jubileum lørdag 23. april kl. 14.00, For anledningen bidrar Count Baise for repertoaret - bedre kan det neppe bli.

07.06.2016
les mer...

Det Norske Fløyteensemble inviterer til Fløytehelg 24.-25. september 2016

Har du spilt fløyte i minst 1 år i korps eller kulturskole? Lurer du på hva alt- og bassfløyte er? Har du lyst til å bli kjent med andre som spiller fløyte og lære nye sanger? Da er Fløytehelg 2016 noe for deg!

les mer...

25 års jubileumskonsert

Ski Musiknoksåkalske inviterer til jubileumskonsert i Ski Rådhusteater søndag 1. november kl 17.00. Variert og spennende program med Koret Ski Mix og dansere fra Ski vgs som gjester.

les mer...

Utøverkurs i drill

Rælingen Drill inviterer til utøverkurs i drill søndag 15. november på Rælingen videregående skole ved Lillestrøm. Temaet er musikal, og alle drillere er velkommen til en flott opplevelse. Det er flere kurs tilpasset alder og nivå.

les mer...

Musikalsk comeback

Har du spilt i korps før? Vil du begynne igjen? Gjør et musikalsk comeback, og bli med på et kurs som gjør deg klar for korp igjen! Lillehammer musikkråd arrangerer kurs 7. og 8. november 2015.

les mer...

Høstkonsert

Follo Seniororkester inviterer til høstkonsert i Kolben mandag 19. oktober kl 12.00. Med seg har de sangsolist Nathalie Kulsrud.

les mer...

A tribute to the Andrew Sisters

Follo Big Band inviterer til en kveld med svingene populærmusikk fra 1940- og 1950-tallet på Ski Rådhusteater fredag 16. oktober kl 19.30.

les mer...

Oppegård i 100 (år)

I anledning FNs internasjonale eldredag inviterer Follo Seniororkester til matiné i Kolben torsdag 1. oktober kl 11.00.

les mer...

Bli med på aspirantkurs!

Grindbakken skoles musikkorps i Oslo inviterer til "kick-off"-seminar for nye aspiranter lørdag 31. oktober. Påmeldingsfrist: 20. oktober.

les mer...

Brass Café i Sandnes kulturhus

Elim Brass inviterer til Brass Café i Sandnes kulturhus lørdag 19. septrember kl 15.00. Gjest på høstens Brass Café er Bjarte Lending.

les mer...

Oktoberfest i Holmestrand

Fredag 16. oktober inviterer Holmestrand ungdomskorps alle typer korps og andre ensemler til "tyrollerjam" i ekte oktoberfestånd. Påmeldingsfrist: 5. oktober 2015.

les mer...

Smågardistfestivalen

Smågardistene inviterer til festival i Bærum 19. -21- juni. Smågardistfestivalen er en del av Smågardistenes 100-års jubileum, og det blir et variert program. Blant annet blir det Tattoo Alexandria Marching Band fra Minnesota og H.M. Kongens Garde. For mer informasjon se http://festival.smagardistene.no

Landsstevne for voksenkorps

Hillestad promenadeorkester og Korpsnett Norge ønsker velkommen til landsstevene for voksenkorps i Holmestrand 13. og 14. juni 2015. Alle voksenkorps er hjertelig velkommen, uavhengig av organsiasjonstilknytning. Benytt muligheten til å treffe andre voksenkorps og stefte nye bekjentskap.

les mer...

Mandal skolekorpsfestival 2016

17. - 19. juni 2016 inviterer Blomdalen Jentekorps og Mandal Guttekorps til skolekorpsfestival i Mandal. Les mer på nettsidene til Mandal skolekorpsfestival.

Sommarlandfestivalen 2016

Sommarlandfestivalen, "Musikkfestivalen for alle", ønsker korps og kor velkeommen til i Bø i Telemark 17. - 19. juni . For informasjon og påmelding se sommarlandfestivalen.no

Ledig stilling: Klassekorps - juniorer - aspiranter

Smågardistene - Stabekk skoles musikkorps har ledig stilling som musikkpedagog/dirigent til Klassekorps i 3. trinn, samt Aspirantkorps og Juniorkorps fra januar 2015.

les mer...

Julekonsert med Follo Seniororkester

Follo Seniororkester inviterer til julekonsert i Kolben Kulturhus 15. desember mandag 15. desember kl 12.00.

les mer...

Brass Café

Elim Brass inviterer til Brass Café i Sandnes kulturhus lørdag 20.september kl 15.00. Med seg som gjestesanger har de Ingrid Kjosavik som opptrer både med Elim Brass og akkompagnert av piano. Elim Brass framfører et publikumsvennlig program under ledelse av Rune Furøy Johandsen. Les mer på Elim Brass´ nettsider.

Konflikter og kjærlighet

Follo Seniororkester inviterer til konsert i Kolben mandag 2. juni kl 12.00. Det er satt fantastikse toner til mulige og umulige kjærlighesforhold med alvorlige lokale og verdensomspennende konflikter som bakteppe. Kom å få med dere musikk fra West Side Story, Les Miserables og andre kjente og mindre kjente stykker.

les mer...

Brass Café

Elim Brass inviterer til Brass Café i Sandnes kulturhus lørdag 29. mars kl 15.00. Med seg som gjestesanger har de Ann-Kristin Sørvåg som opptrer både med Elim Brass og akkompagnert av piano. Les mer på Elim Brass´ nettsider.

Hamar Veterankorps gjester Follo Seniororkester

Mandag 31. mars besøker Hamar Veterankorps Folloseniororkester - og det blir det flott musikk av i Kolben kulturhus kl 12.00.

les mer...

Julekonsert med Follo Seniororkester

Follo Seniororkester inviterer til sin tradisjonelle julekonsert mandag 9. desembr kl 12.00 i Kolben, Sal 1. Også i år blir det flere soloinnslag. Billettinntektene går til Frelsesarmeens Fyrlys.

les mer...

Storband-matiné i Kolben

Follo Seniororkesters Storband inviterer til storband-matiné mandag 25. november kl 11.00 i Kolben. sal 2.

Vokal:Elisabeth Bøvold
Musikalsk leder: Kjell Martinsen

les mer...

Narvik Brassymposium

Trompetist og messingpedagog Magnus Mulligan inviterer messingblåsere fra ungdomsskolealder og oppover til Brassymposium i Narvik 24. - 26. januar 2014. Du må ha gjennomført grunnlenggende instrumentalopplæring og ha noe korps/ samspillserfaring.

Påmeldingsfrist: 10. desember

les mer...

Jubileumskonsert med Corpsus Juris

Fredag 1. november har Corpsus Juris den ære å invitere venner, bekjente, ukjente, nysgjerrige, jurister og ikke-jurister til den beste 50-års feiring tenkelig. Vi inviterer til Corpsus Juris sin 50-års Jubileumskonsert! Kom og få en unik konsertopplevelse bestående av både det ventede og det uventede.

les mer...

Ny standard for akustikk i musikklokaler - Høringskonferanser


Nå er forslag til ny standard for akustikk i musikklokaler ute på høring, og det arrangeres høringskonferanser flere steder i landet. Den nye standarden vil bli et viktig redskap for kommuner, planleggere, musikere og andre som ønsker å skape egnete lydforhold i nye og eksisterende musikklokaler.les mer...

Høstkonsert med Follo Seniororkester

Follo Seniorkorekster og Seniorakademiet inviterer til Høstkonsert i Kolben onsdag 23. oktober kl. 11.00. Programmet byr på kjent og god musikk av de store mestre og en sjarmerende tango fra Chile.

les mer...

Helgekurs i brasiliansk Perkusjon

Korpsnetts nyeste medlem, Oslo Sambaskole, inviterer til helgekurs i brasiliansk perkusjon 4-6. oktober. Det vil være klasser i instrumentteknikk, samspill og improvisasjon, til både nybegynner og viderekommende nivå.

les mer...

Elim Brass inviterer til Brass Café

Velkommen til Brass Café i Sandnes Kulturhus lørdag 28. september kl 15.00. Gjest på årets Brass Café er Elisabeth Hamre.

les mer...

Bli med på aspirantkurs!

Grindbakken skoles musikkorps i Oslo inviterer til "kick-off"-seminar for nye aspiranter lørdag 2. november. Påmeldingsfrist: 20. oktober.

les mer...

Landskonferanse for lokale musikkråd

I 2013 arrangeres landskonferansen for lokale musikkråd 27. - 29. september, i Ålesund (Rica Parken Hotell). Her er det inspirasjon å hente for dere som jobber for lokalt kulturliv. Påmeldingsfrist: torsdag 20. juni.

les mer...

Konsert med Follo Seniororkesters Storband

Follo Seniororeksters Storband inviterer til storband-matiné i Kolben mandag 3. juni kl. 11.00.

Vokal: Elisabeth Bøvold
Dirigent: Kjell Martinsen

Innslag av elever fra Oppegård Kulturskole.

les mer...

Vårkonsert med Follo Seniororkester

Follo Senoriorkester inviterer til ny Vårkonsert, den syvende i rekken, med godt variert program. Med seg har de blant annet klarinettist Ingvild Dahl. Konserten finner sted i Kolben mandag 18. mars kl 12.00. Forhåndssalg av billetter.

les mer...

Follo Seniororkester inviterer til konsert

Søndag 10. februar er det konsert med Follo Seniororketer og nyetableringen Follo Seniororkesters Storband i Greverud kirke kl. 18.00.

Mandag 11. februar er det gratis-konsert i Kolben kulturhus med Follo Seniororkesters Storband.

les mer...

Mandal skolekorpsfestival 2013

14. - 16. juni 2013 inviterer Blomdalen Jentekorps og Mandal Guttekorps til skolekorpsfestival i Mandal. Bli med på en opplevelsesrik helg fylt med spilling og marsjering, fritidsaktiviteter og sosialt samvær.

Påmeldingsfrist 1. april.

les mer...

Sommarlandfestivalen - Musikkfestivalen for alle!

Sommarlandfestivalen ønsker korps, kor, orkester og andre ensemble velkommen til festival 21.- 23. juni i Bø i Telemark. I år kommer The Brazz Brothers på festivalen.

Påmeldingsfrist 15. mars.

les mer...

Voksenkorps-stevne i Holmestrand

8. - 9. juni 2013 arrrangerer Hillestad Promenadeorkester stevne for amatør- og veterankorps. Det er Kulturfestival i byen samtidig, så her blir det mye folk og mange arrangementer å være med på.

Påmeldingsfrist: 15. april

les mer...

Julekonsert

Follo Seniororkester inviterer til julekonsert mandag 10. desember kl. 12.00 i Kolben Kulturhus.

les mer...

Korpstreff i Midt-Telemark

Søndag 21. oktober inviterer Bø skulemusikk og Bø ungdomskorps til korpstreff i Gullbring kulturanlegg i Bø. Det blir konsert med hyggelig matpause og en anledning til å ta et bad i Gullbringanlegget for de som ønsker det. Alle korpsene får en skriftlig, faglig tilbakemelding etter konserten. Nytt av året er at konserten blir tatt opp og at alle korpsene får et opptak som kan brukes i det videre musikalske arbeidet. Korpsnett Norge vil være tilstede med stand.

Høstkonsert med Follo Seniororkester

Follo Seniororkester invitererer til høstkonsert i samarbeid med Frivillighetssentralen i Ski 12. november kl. 12.00 i Ski Rådhusteater.

les mer...

Høstkonsert med Follo Seniororkester

Onsdag 17. oktober kl. 11 inviterer Follo Seniororkester til konsert med britisk underholdningsmusikk i Kolben Kulturhus. Sangsolist: Ingvild Farestveit-Hov. Dirigent: Kjell-Olav Martinsen.

les mer...

Bli med på aspirantkurs!

Grindbakken skoles musikkorps i Oslo inviterer til "kick-off"-seminar for nye aspiranter lørdag 27. oktober. Påmeldingsfrist: 15. oktober.

les mer...

Fiin Gammel Aargang

Follo Seniororkester får storbesøk fredag 15. juni av Det Norske Blåseensemble til felleskonsert i Kolben kl. 12.00. Her blir det mye god musikk i god, gammel tradisjon, så sett av datoen.

les mer...

Kammerkonsert Follo Seniororkester

Follo Seniororkester viser seg fra en ny side i Greverud kirke 11. mars kl. 19.00. Etter 5 år med stort konsertorkestster med solister har de for anledningen redusert klangbildet og byr på flotte toner tre kammergrupper, samt en avdeling med orgel.

les mer...

Vårkonsert med Follo seniororkester

26. mars kl 12.00 braker det løs med vårkonsert i Kolben kulturhus. Follo seniororkester inviterer til en "hyldest til vårens poeter og ikke minst bønder" og mye annet "gotteri".

les mer...

Julekonserter med Follo Seniororkester

Follo Seniororkester inviterer til formiddagskonserter med solister og god førjulsstemning

  • Mandag 12. desember kl. 12.00 i Kolben
  • Torsdag 15. desember kl. 12.00 i Ski nye kirke
les mer...

Stabsmusikken møter Christian Lindberg

Torsdag 17.november kl.19:30 spiller Stabsmusikken i Ridehuset på Akershus Festning. Dirigent og solist: Christian Lindberg.

les mer...

Konsert med Follo Seniororkester

Onsdag 19. oktober kl 11.00 holder Follo Seniororkester konsert i Kolben.

Lørdag 22. oktober er de gjesteorkester på på Otta i forbindelse med GD Cup 2011, hvor dei også skal markere sitt 5 års jubileum i all enkelhet.

les mer...

Hokus & Pokus

Follo Seniororkester inviterert til famileshowkonsert sammen med Haakon Espolo søndag 25. september kl 16.00 i Kolben kulturhus på Kolbotn.
Det blir super underholdning for hele familien med musikk, trylling, sang, buktaling og eventyr.

les mer...

Sommerkurs på Bjerkely

8. - 13. august kan alle mellom 9 og 20 år være med på forskjellige sommerkurs på Bjerkely Folkehøgskole. Korpsnett arrangerer ikke egnet sommerkurs i år, men vi samarbeider med Ungblåserne som arrangerer disse kursene. Blant initiativtakerne finner vi kjente musikere og pedagoger som Sissel Larsen og Robert Solberg Nilsen.

les mer...

Vårkonsert med Follo Seniororkester

Mandag 11. april inviterer Follo Seniororkester til vårkonsert kl. 12.00 i Kolben kulturhus. Det blir et variert og underholdende program med gjestesolist og soloinnslag av orkesterets medlemmer.

les mer...

Konsert med Follo Seniorkorps

Onsdag 2. mars inviterer Follo Seniorkorps til konsert med musikk av Helge Hurum og Frode Thingnæs. Et av kveldens høydepunkter blir urframførelse av Helge Hurums trompetkonsert "Skisser for trompet" med Stabsmusiker Anita Fogge som solist.

les mer...

Julekonsert

Mandag 13. desember inviterer Follo Seniorkorps julekonsert i Kolben kulturhus kl. 12.00. Programmet er rikholdig med kjente og kjære toner som hører julen til. Dirigent er Kjell-Olav Martinsen, og inntektene fra konserten går til Frelsesarmeens Fyrlyskorps.

les mer...

Korpshelga i Holmestrand 17. - 19. juni 2011

Korpshelga er en festival for skolekorps og foregår i Vestfold lille perle av en by, Holmestrand, helga 17.-19. juni i 2011.

les mer...

SOMMARLANDFESTIVALEN 18.- 20.juni 2010

Sommarlandfestivalen, Musikkfestivalen for alle, ønsker kor, korps og strykeorkestre velkommen til festival 18.-20.juni.

les mer...

KONSERT: Tillerblæsen arrangerer konsert i Tiller kirke

Sted og dato: Tiller kirke, søndag 22. november 2009 kl. 18:00

les mer...

Planlegger dere korpstur til sommeren 2009?

Sekretariatet får stadig vekk henvendelser fra korps som ønsker hjelp til å planlegge neste sommers korpstur. Neden for finner dere en liste over reiseoperatører som har korpsturer som en av spesialitetene sine.

les mer...
Utviklet av Imaker as