Brass Café i Sandnes kulturhus lørdag 22. oktober kl. 15.00

Gjest på høstens Brass Café i Sandnes kulturhus er Hege Kristin Kjærvoll.Forrige gang Hege Kristin Kjærvoll opptrådte i Sandnes Kulturhus, var hun en av 8 solister som fikk være musikalstjerne for en kveld sammen med Sandnes Symfoniorkester. Uken etter sang hun igjen for et utsolgt Sandnes Kulturhus, denne gang sammen med Aaslandbros. I 2015 var hun drivkraften til en egenarrangert konsert i Vågensalen, hvor overskuddet fra inntektene gikk til et barnehjem i Tanzania.

Hege Kristin er utdannet klassisk sangpedagog ved Konservatoriet i Stavanger, og har i løpet av sin karriere vært med på utallige opptredener. For å nevne noen: solist i lukket lag for H.M Kong Harald og H.M Dronning Sonja, vært med i programmet «Stjerner i Sikte» på TV2, solist med Stavanger Symfoniorkester, solist i Sjømannskirken i New York, sunget i flere band, bla oppvarmingsband for Willie Nelson og Jerry Lee Lewis, og flere event oppdrag. Hun er ellers en mye brukt solist innenfor musikal, jazz, pop og klassisk, både innenlands og utenlands. Flere av dere har sikkert hørt henne før i en kirke et sted, i både begravelser, bryllup og konserter.

Hennes definitive forkjærlighet for musikk ligger i sampillet mellom tekstenes innhold og musikkens støttende og oppbyggende melodier, noe som gjenspeiles i repertoaret for Brass Caféen.

På Brass Caféen opptrer Hege Kristin sammen med Elim Brass og akkompagnert av Dag Kjosavik på piano.

Elim Brass framfører som vanlig et publikumsvennlig program under ledelse av Anna F. Hartmann.

Se PLAKAT!

Oppdatert:
av knn-Unni Færøvik


Utviklet av Imaker as