Brass Café i Sandnes kulturhus

Kjell Inge Torgersen
Foto: Børge Andreassen

Elim Brass inviterer til brasscafé i Sandnes kulturhus lørdag 30. september kl 15.00. Gjest er Kjell Inge Torgesen.Kjell Inge Torgersen er sanger, låtskriver, tekstforfatter og formidler. Han er mannen bak «Aks av gull», «Fugl av fred» og «Stjernenatt». Sistnevnte ble A-listet på NRK P1. Nytt album kommer 8. september, og singelen «Samme sol» ble sluppet 27. januar - også denne listet av NRK P1. Stavanger Aftenblad skrev: «Låten vokser seg stor og sterk idet den går fra verset til refrenget. Flott stigning.» De trillet terningkast 5 og kalte den Ukens Single. Med dette nye albumet viser han en ny retning i artistkarrieren. Albumet er produsert av duoen dal'hansen (Ruben Dalen og Stian S. Hansen), som har spilt og jobbet med en rekke store artister.

est kjent er Kjell Inge Torgersen kanskje for å ha gjendiktet tekster av Sting til nynorsk, og i denne konserten vil vi blant annet få høre «Aks av gull» («Fields of Gold») med brass-akkompagnement. For øvrig er «Skjøre» («Fragile») og «Andedrag» («Every Breath You Take») noen eksempler på sanger av Sting som han har gjendiktet.

På Brass Caféen opptrer Kjell Inge Torgersen alene og sammen med Elim Brass. Elim Brass framfører som vanlig et publikumsvennlig program under ledelse av Ingunn Marie Hagen.

Arrangør: Elim Brass

Entré: 140-(V), barn gratis

Oppdatert:
av knn-Unni Færøvik


Utviklet av Imaker as