Det Norske Fløyteensemble inviterer til Fløytehelg 24.-25. september 2016

Har du spilt fløyte i minst 1 år i korps eller kulturskole? Lurer du på hva alt- og bassfløyte er? Har du lyst til å bli kjent med andre som spiller fløyte og lære nye sanger? Da er Fløytehelg 2016 noe for deg!Det Norske Fløyteensemble (DNFE) inviterer for tredje år på rad til Fløytehelg. Fløytehelg arrangeres 24.-25. september i Kristiansand. Her vil du få mulighet til å spille sammen med mange andre, lære nye sanger og møte nye venner. Det er en unik sjanse til å treffe og spille sammen med andre som deler samme hobby.

DNFE består av fløytestudenter og fløytepedagoger med utdannelse fra Universitetet i Agder. Vi arrangerer fløytehelg for å skape interesse, motivasjon og spilleglede. Et fløyteensemble består av piccolo, altfløyte og bassfløyte, i tillegg til vanlige fløyter. Det vil bli anledning til å prøve alle fløytetypene. Alle deltakerne deles i ensembler etter alder og/eller nivå som vil bli dirigert av profesjonelle fløytelærere. Notene vil bli sendt til deg på forhånd slik at du kan øve på de med læreren din.

Tid: Lørdag 24. september kl. 09.45-16. Søndag 25. september kl. 11.15-15. Det blir konsert med deltakerne på fløytehelga og DNFE søndag kl. 16. Sted: Kristiansand. Deltakeravgift: 300 kr.

For denne prisen får du spille i et stort felles ensemble og et mindre ensemble med andre på din egen alder og nivå. Du får tett oppfølging av profesjonelle fløytepedagoger, spille konsert og prøve alt- og bassfløyte.

Lyst til å være med? Da gjør du følgende innen 1. september: Betal deltakeravgift til konto 3060.24.52316 (husk å merke betalingen med fullt navn) og send mail til dnfe2010@gmail.com med fullt navn, korps/kulturskole, alder, hvor lenge du har spilt og om du vil spille alt/bassfløyte.

Vi i DNFE håper du har lyst til å være med oss på høstens største fløytehappening på Sørlandet! Vi ser frem til en helg med masse spilling og moro, håper du kommer!

Hilsen Det Norske Fløyteensemble www.dnfe.no

Finn oss gjerne på Facebook!

Oppdatert:
av knn-Unni Færøvik


Utviklet av Imaker as