Follo Seniororkesters Storband

Seniorstorbandet og Underholdningsvogna: Gjenhør med Glenn Miller og Andrews Sisters Kolben, Sal 1: Lørdag 14. april kl. 16:00Vårens matiné med Seniorstorbandet er en hyllest til to av den amerikanske underholdningsmusikkens største navn gjennom tidene - The Glenn Miller Orchestra og sangtrioen The Andrews Sisters. I rollene som de norsk-amerikanske søstrene (deres mor var faktisk norsk) får vi møte sanggruppen Underholdningsvogna - Benedicte Barra, Maiken Kroken og Kjersti Ekman - ikke minst kjent fra sin opptreden i NRKs Beat for Beat i 2015.

Som resultat av sine utallige konserter for de amerikanske styrkene, ble de ble kalt "The Biggest Musical Icons of World War Two". Et samarbeid dem i mellom måtte vel bli en eventyrlig suksess?

Sannheten er at etter en serie radiokonserter på slutten av 1930-tallet, utgitt på plate som "The Chesterfield Broadcasts", sa Miller-bandet og The Andrews Sisters farvel til hverandre for godt - med gjensidig håp om aldri noen gang å måtte samarbeide igjen! De opptrådte heller aldri sammen under 2. verdenskrig. Til tross for dette er mange av de nevnte radioopptakene blitt stående som musikalske perler og klassikere.

Det er dette vi i Seniorstorbandet vil forsøke å gjenskape sammen med sanggruppen Underholdningsvogna; tre godt skolerte musikalske sceneartister i omtrent samme aldersgruppe som The Andrews Sisters da de var på toppen av sin karrière.

Smaksprøver på Underholdningsvognas kvaliteter finner du på http://underholdningsvogna.no/media/

Oppdatert:
av knn-Unni Færøvik


Utviklet av Imaker as