Høstkonsert med Follo Seniororkester

Follo Seniorkorekster og Seniorakademiet inviterer til Høstkonsert i Kolben onsdag 23. oktober kl. 11.00. Programmet byr på kjent og god musikk av de store mestre og en sjarmerende tango fra Chile.Denne gang håper seniorkoresteret publikum vil være med på Prøysens "Du ska få en dag i mårå" med melodi av Otto Nielsen sammen med sangsolister fra egne rekker. Videre vil Jan Thoresen være solist på altsax og vokal. De avslutter med en av marsjene over alle marsjer; J. Fucik's "Florentinner - marsj".

Hele programmet for konserten kan lastes ned nedenfor.

Godt i gang med høstsesongen

Follo Seniororkester har hittil i høst hatt 2 oppdrag i nabokommunen Oslo - det første for "Stiftelsen Radarveien" sitt 40 års jubileum med 200 gjester og ordfører Stang i spissen. Det andre i Oslo Rådhus 1. oktober i anledning "FNs internasjonale markering av eldredagen" med ca 900 gjester, også der med ordfører Stang som ikke hadde glemt dem med en hyggelig velkommenhilsen.

Flere konserter i vente

25. november blir det "Storband-matinè" i Kolben Sal 2 (kl. 1100) med Elisabeth Bøvold vokal.
9. desember går den tradisjonelle "Julekonsert" med gjester av stabelen - også i Kolben Sal 2 (kl. 1200) med ønsket overskudd til Frelsesarmeen Fyrlys.

Forsalg av billetter: Oppegård bibliotek og www.Kolben.no

Oppdatert:
av knn-Unni Færøvik


Utviklet av Imaker as