Høstkonsert

Follo Seniororkester inviterer til høstkonsert i Kolben mandag 19. oktober kl 12.00. Med seg har de sangsolist Nathalie Kulsrud.Follo Seniororkesster presenterer seg gjerne som landets eneste orkester betalt av NAV. Bestående av pensjonister, mange av dem tidligere musikere, har de prøver på dagtid, og holder også mange av konsertene sine på dagtid. Det har gitt god publikumsoppslutning fra første stund blant kommunens mange pensjonister - og andre som setter pris på et konserttilbud på dagtid.

Programvalget er også en viktig for oppsutningen. Orkesteret satser på gjenkjennelig og godt variert musikk og har ofte med seg dyktige solister, gjerne fra den yngre, lokale garde.


Solist denne gang er Nathalie Kulsrud (vokal) som har vært med orkesteret siden hun var 14-15 år gammel. Nå har hun i nesten voksen alder tatt steget videre med Mozart "med på laget".

Orkesterets dirigent Kjell O. Martinsen er også en dyktig konfransier som utfyller framføringen med glimt i øye og gode kunnskaper om musikken og kompnistene, også i historisk sammenheng.


Forsalg av billetter kr 150,- på Oppegård bibliotek og www.kolben.no.

Last ned program for konserten:

Oppdatert:
av


Utviklet av Imaker as