Julekonsert med Follo Seniororkester

Oddbjørg Ingeline Minos

Follo Seniororkester inviterer til sin tradisjonelle julekonsert mandag 9. desembr kl 12.00 i Kolben, Sal 1. Også i år blir det flere soloinnslag. Billettinntektene går til Frelsesarmeens Fyrlys.Som sangsolist får orkesteret besøk av Oddbjørg Ingeline Minos. Hun har vært elev av bl. a. Anne Brown. Hun vil fremføre tre sanger, hvorav to med et visst jazzpreg og den berømte "Julesang" av Adam.

Som cellosolist kommer Liv Frengstad. Hun vil spille "Sicilienne" av Fauré og "Habanera" av Ravel.

Som klarinettsolist vil Arild Holter spille 3. sats fra Mozarts klarinettkonsert.

Oddbjørg Ingeline Minos

Oddbjørg Ingeline Minos har sunget og opptrådt i store og små sammenhenger fra hun var 6 år, startet å synge klassisk musikk hos Anne Brown da hun var 13 og sang hos henne i over 20 år så lenge hun gav sangtimer. Oddbjørg har studert opera og musikklære i New York og hadde klasser ved flere musikkskoler, herunder: Mannens School of Music og Juilliard School of Music. Hun sang også i New York med sangpedagogen Orren Brown. Hun har utgitt har 1 LP og 1 CD og har flere konserter og opptredener i Norden: Norge, Sverige og Finland. I tillegg er hun utdannet jurist, men for tiden fulltidspolitiker som byrådssekretær i byrådet i Oslo, for eldrebyråden.

Liv Frengstad

Cellist Liv Frengstad er utdannet ved Musikkhøgskolen i Oslo og tok diplomeksamen der i 1984. Samme år flyttet hun til Moss og har siden vært en viktig medspiller i Østfolds musikkliv. Hun underviser ved Kulturskolen i Moss og i Vestby. Hennes repertoar spenner fra tidlig barokk til musikk skrevet spesielt for henne. Hun var f. eks solist med Det Norske Blåseensemble i Frank Nordenstens cellokonsert i 2007. Liv har turnert for Rikskonsertene i mange år og er svært engasjert i å formidle musikk til barn. Forestillingen "den magiske strengen" om samtidsmusikk og eventyr har blitt spilt i mange hundre barnehager. Liv er en aktiv kammermusiker og presenterer hvert år nye konserter der hun samarbeider med ulike musikere, men også dansere og skuespillere. Ellers er hun medlem av Østfold symfoniorkester,og har også vært solist med dem i Elgars cellokonsert.

Arild Holter

Arild Holter startet som klarinettist i Lilleborg skoles Guttemusikkorps i Oslo i 1952 under dirigent Arve Bræin som også var hans første klarinettinstruktør. I 1957 begynte han i Torshov Janitsjar hvor han var til 1968 da han gikk over til Sinsen Musikkorps hvor han spilte fram til 2005. I 2006 var han med på å starte Follo Seniororkester. Han har ellers spilt i 25 år i Oslo Brigademusikk. Han har også spilt i Follo blåsekvintett og Erik Ragnars salongorkester. Han har også vært elev av den legendariske klarinettist og pedagog, Rikard Kjelstrup.

Entré 150 kr til Frelsesarmeens Fyrlys

Forsalg av billetter på Oppegård bibliotek, Kolben og www. Kolben.no

Last ned program for konserten her:

Oppdatert:
av knn-Unni Færøvik


Utviklet av Imaker as