Julekonsert med Follo Seniororkester

Follo Seniororkester inviterer til julekonsert i Kolben Kulturhus 15. desember mandag 15. desember kl 12.00.Seniororkesteret kaller konserten "et familietreff" ford kjente og kjære samarbeidspartnere nok en gang stiller opp på et arrangement som er blitt en viktig tradisjon.

Seniorprest Einar Müller-Nilssen kommer, Ingvild Farestveit-Hov kommer og Jan Thoresen har en solo-oppgave. Kjell Martinsen dirigerer og loser orkesterets trofaste publikum gjennom konserten med et variert program, og overskuddet sendes til Frelsesarmeen Fyrlys.

Billetter kan kan kjøpes for kr 150 på hos Oppegård Bibliotek og www.kolben.no.


Videre program for Follo Seniororkester

Follo Seniororkester er svært aktive i nærmiljøet sitt og melder at de går en travel førjulstid i møte:

Fredag 28. november kl. 1115 "Julegrantenning i Kolben for store og små" i et tradisjonelt opplegg. Vi spiller med en underholdningsgruppe kjente toner for årstiden og sanger til "gang rundt juletreet".

Lørdag 29. november kl. 1700 arrangerer ISS Matomsorg julebord på Greverud sykehjem for beboere i omsorgsboliger, pensjonister og pårørende. Vi spiller fra kl. 1615 med enda en underholdningsgruppe kjente juletoner vi forbinder med juleselskap når gjestene ankommer og etter hvert finner sine plasser.

Søndag 7. desember kl. 1400 "Jul i Kolben" juleverksted for barn - vi spiller med liten gruppe julesanger for "gang rundt juletreet".

Søndag 14. desember kl. 1900 i Sofiemyr kirke med Sofiemyr kammerkor og våre medlemmer i forskjellige grupper med bl.a. en av Bachs kantater - programmet er foreløpig ikke fastlagt.

Mandag 15. desember Julekonsert i Kolben kulturhus kl. 1200.

Dersom ønsker å bli informert om Follo Seniororkesters aktiviteter, kan man sende en e-post til ha-fre(a)online.no eller ringe 66802236 m/svarer for å melde seg på nyhetsbrev.

Oppdatert:
av


Utviklet av Imaker as