Julekonsert

Mandag 13. desember inviterer Follo Seniorkorps julekonsert i Kolben kulturhus kl. 12.00. Programmet er rikholdig med kjente og kjære toner som hører julen til. Dirigent er Kjell-Olav Martinsen, og inntektene fra konserten går til Frelsesarmeens Fyrlyskorps.Gjestesolist er også denne gang Ingvild Farestveit-Hov som vil synge Ave Maria av Frantz Schubert og Sonjas Sang fra Reisen til Julestjernen. Hun har også med seg sangelever fra Oppegård kulturskole som innleder med Santa Lucia markering og senere vil synge julen inn.

"Tanker til ettertanke" i år som alltid ved pensjonert sokneprest Einar Müller - Nilssen.

Årets julekonsert er den 5. i rekken, og så langt har publikum bidratt med over 40.000 kr til Frelsesarmeens viktige arbeid.

Medlemmene i orkesteret har med konserter på dagtid og andre arrangement - gleden av å bruke tid til å underholde og derigjennom bidra til forskjellige tiltak - som denne konsert og andre sosiale aktiviteter. Fra kulturskolene i Follo kommer unge talenter som vil prøve seg som solister, og de er alltid velkomne. Medlemmene ser på seg selv som i et profesjonelt orkester i og med at vi alle er lønnet av NAV. (Norges eneste NAV- orkester.)

Program i Jubileumsåret 2011:
2. mars kl. 1800 i Kolben konsert med musikk av Frode Thingnæs og Helge Hurum samt uroppføring av Hurum's trompetkonsert "Skisser for trompet" med stabsmusiker Anita Fogge.
6. april konsert i Jeløy kirke
11. april Vårkonsert i Kolben kl. 1200
25. og 26. mai "Sykehjems-turne i Follo"

Oppdatert:
av Unni Færøvik


Utviklet av Imaker as