Ledig stilling: Klassekorps - juniorer - aspiranter

Smågardistene - Stabekk skoles musikkorps har ledig stilling som musikkpedagog/dirigent til Klassekorps i 3. trinn, samt Aspirantkorps og Juniorkorps fra januar 2015.Smågardistene søker deg som tør å gjøre nye ting. Og som kan ha det gøy med mange barn, samtidig som fokus er instrumentopplæring for alle elevene gjennom et helt skoleår.

Dirigent/pedagog vil samarbeide tett med to lærere fra musikkskolen. Det er 55 elever i 3. trinn som spiller et korpsinstrument i musikktimen. Elevene er fordelt i 2 klasser. Hver klasse har 60 min. undervisning. I tillegg til Klassekorpsene er det undervisning av aspirantkorps og Juniorkorps. Det blir et nært samarbeid med Smågardistenes hovedkorpsdirigent.

Smågardistene - Stabekk skoles musikkorps er et veldrevet korps som har 100 årsjubileum i 2015. Korpset har en rekke Norgesmesterskap i Gatemarsj og Formasjonsmarsj (drill). Musikk og bevegelse er en del av korpsets identitet.

All undervisning er på torsdager. Seminarer og konserter etc. er jevnt fordelt utover året. Ca. 25 % stilling med avlønning gjennom Bærum Musikk- og Kulturskole.

Med T-bane og buss tar det kort tid å komme til Stabekk skole fra Oslo sentrum.

Vil du ha nye spennende utfordringer?

Send søknad med CV til undervisningsansvarlig i Smågardistene, Hilde Anita Rosenblad hr@npspot.com eller ring 928 01 368.

Oppdatert:
av


Utviklet av Imaker as