Musikalsk comeback

Har du spilt i korps før? Vil du begynne igjen? Gjør et musikalsk comeback, og bli med på et kurs som gjør deg klar for korp igjen! Lillehammer musikkråd arrangerer kurs 7. og 8. november 2015.Et morsomt kurs for musikanter på pause

Kurset er tilpasset deg som har spilt et instrument tidligere, men som ikke har spilt på en stund. Om du ikke har spilt på 5 år eller 25 år, så passer dette kurset for deg. Her vil du få en oppfriskning av notelesing og teknikk.

Det er ingen øvre eller nedre aldersgrense, og heller ikke krav til nivå. Kurset begynner med det helt grunnleggende, slik at alle skal klare å henge med, men byr også på utfordringer.

Viktigst av alt er at kurset skal være gøy, og gi deg motivasjon og inspirasjon til å komme tilbake til musikkens verden.

Kurset er åpent for alle instrumentgrupper.

Praktisk informasjon

Kursdato: Lørdag 07. og søndag 08. november 2015

Klokkeslett: 10:00 - 15:00 begge dager

Sted: Hammartun skole, Lillehammer

Instruktør: Magnus Mulligan har studert musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo, korps- og orkesterdirigering ved musikkhøgskolene i Örebro og Piteå og utøvende klassisk trompet ved Musikkonservatoriet i Tromsø. Magnus er nylig ansatt som lærer ved Kulturskolen i Lillehammer, og som dirigent for Lillehammer Janitsjarkorps. Han legger opp til et kurs som skal være morsomt og inspirerende, for at nettopp du skal komme deg tilbake til korps.

Pris: 500 kr: inkluderer hele kurset, med kaffe og felles lunsj søndag 08. november. (Vi anbefaler at du har med deg matpakke på lørdag)

Begrenset antall plasser, så meld deg på i god tid!

Trenger du å låne et instrument?

Dersom du ikke har instrumentet liggende på hattehylla, kan musikkrådet være behjelpelige med å låne instrument fra en av korpsene i byen. Ta kontakt med oss i god tid før kurset, slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte.

Musikk, samhold og spilleglede

Lillehammer musikkråd ønsker at kurset skal bidra til integrering av nyinnflyttere og til rekruttering av voksne musikere til korpsene i regionen. Korps er en fantastisk arena for nye relasjoner, vennskap, kreativ utfoldelse og mestring, og vi vet mange savner dette i sin hverdag.

Gjør ditt musikalske comeback, og bli med på dette kurset som er en unik mulighet for å komme tilbake til korps; til musikk, samhold og spilleglede.

Meld deg på!

Send oss en epost til: lillehammer.musikkrad@gmail.com med ditt navn, telefonnummer, adresse, hvilket instrument du spiller, og når du var med i korps sist.

Lillehammer musikkråd gleder seg til å høre fra deg, og håper du gleder deg til ditt musikalske comeback!

Oppdatert:
av knn-Unni Færøvik


Utviklet av Imaker as