Planlegger dere korpstur til sommeren 2009?

Sekretariatet får stadig vekk henvendelser fra korps som ønsker hjelp til å planlegge neste sommers korpstur. Neden for finner dere en liste over reiseoperatører som har korpsturer som en av spesialitetene sine.


Etter litt undersøkelser har vi funnet frem til ulike reiseoperatører som har god kompetanse på korps- og musikkreiser, og som kan hjelpe dere videre i planleggingen og gjennomføringen av neste års korpstur.

CLUB ENGLAND - www.clubengland.net
Sitat fra nettsidene: "Club England arrangerer turer for grupper som vil besøke de britiske øyer. I 40 år har vi ønsket norske musikkorps velkommen til oss".

EUROTRAVEL - www.eurotravel.se
Eurotravel har mange års erfaring av å arrangere korps- og korturer innen Europa. På operatørens kontorer i Oslo og i Borås får korps all den informasjon og hjelp det trenger for å planlegge og gjennomføre en tur. Foruten reise og opphold, kan turen inkludere deltakelse i musikkfestival, konsertarrangementer, utflukter og forskjellige aktiviteter på reisemålet. Eurotravel arrangerer turer til følgende land: Danmark, Estland, Frankrike, Holland, Irland, Italia, Kroatia, Spania, Storbritannia, Sverige, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn og Østerrike.

SABRA TOURS - www.sabratours.no
Sitat hentet fra nettsiden til Sabra Tours: "Sabra Musikkreiser har arrangert over 1100 skreddersydde kor- og korps turer, samt for orkestre og andre musikkgrupper til Europa og USA. Vi vektlegger konsertarrangement og opptredener der det er ønskelig. Dette betyr at Sabra Musikkreiser ordner med konserter og organisering rundt dette. Under dette ligger konsertsteder, tillatelser, PR osv. Kostnader for dette er som regel inkludert. Sabra Musikkreiser har bred erfaring med konkurranser og festivaler, og er norsk representant for mange av dem".

PEER GYNT TOURS - www.peergynt.com
Sitat fra nettsidene: "Et stort kontaktnett av samarbeidspartnere og konsertarrangører gir oss mulighet til å skreddersy gruppe- og spesialreiser over hele verden".

SMART REISER - www.smartreiser.no
Sitat fra nettsidene: "Vi megler flypriser og skreddersyr gruppereiser for kor, korps, pensjonistgrupper, skolegrupper, firma o.l.".


Oppdatert: 11.12.2008
av Korpsnett Norge


Utviklet av Imaker as