Sommerkurs på Bjerkely

Foto: Sissel Larsen

8. - 13. august kan alle mellom 9 og 20 år være med på forskjellige sommerkurs på Bjerkely Folkehøgskole. Korpsnett arrangerer ikke egnet sommerkurs i år, men vi samarbeider med Ungblåserne som arrangerer disse kursene. Blant initiativtakerne finner vi kjente musikere og pedagoger som Sissel Larsen og Robert Solberg Nilsen.Bjerkely ligger naturskjønt til mellom Kongsvinger og Elverum, ca 13 mil nord-øst fra Oslo.

Musikkursene er tilrettelagt ulike nivåer og aldersgrupper. De vil innholde både samspill/kammermusikk og instrumentalundervisning. Det blir også enkel innføring i teori i forbindelse med instrumentalundervisningen.

For de som er 14 år eller eldre er det tilbud om fordypningskurs. Det blir en rekke valgfag, og kurset vil inneholde bl.a. instrumentalundervisning, samspill (janitsjar/brass), instruktørkurs, dirigering, jazz/improvisasjon og ulike kammermusikkgrupper.

Det vil være en aktivitetsleder som arrangerer forskjellige sosiale aktiviteter og kveldsunderholdning.

Dette er en god mulighet til å få oppleve en lærerik og inspirerende uke i sommerferien, og vi i Korpsnetts sekreteriat anbefaler sommerkurs på det varmeste.

denne linken finner du mange flotte bilder fra fjorårets kurs.

Her kan du laste ned brosjyre om Sommerkurs på Bjerkely:

Oppdatert:
av Unni Færøvik


Utviklet av Imaker as