Utøverkurs i drill

Rælingen Drill inviterer til utøverkurs i drill søndag 15. november på Rælingen videregående skole ved Lillestrøm. Temaet er musikal, og alle drillere er velkommen til en flott opplevelse. Det er flere kurs tilpasset alder og nivå.Kurset vil inneholde trick fra alle de tekniske hovedgruppene (contakct material, rolls og arials) og innlæring av drilldans koreografi med musikal som tema. Kl 17.00 er det felles henteoppvisning.

Kurstilbud:

NYHET! Nybegynnerkurs: Kurset er for alle som har begynt å drille nå i høst. Her vil de jobbe med grunnleggende stavteknikk, samt at de vil lære en koreografi tilpasset aldersgruppen. Sammen med de andre drillerne vil de også lære en felles dans.

Aldersgrense: 5år
Forkunnskaper: ingen
Kurspris: 380,-

Minidrillkurs: Dette kurset er for de som allerede har drillet et år, kurset vil bygge videre på grunnleggende teknikk, samtidig som de vil lære en koreografi tilpasset aldersgruppen. Sammen med de andre drillerne vil de også lære en felles dans.

Aldersgrense: 7år
Forkunnskaper: drillet i 1 år
Kurspris: 380,-

Utøverkurs: Kurset er for alle de som har drillet i tre år eller mer, her blir det i tillegg til den grunnleggende teknikken bygget videre med større trick. Det vil også på dette kurset blir innlæring av drilldans tilpasset aldersgruppen, samt innlæring av felles dansenummer.

Aldersgrense: 10år
Forkunskaper: Drillet i 3 år
Kurspris: 380,-

NYHET! Puls: Nytt av året har vi også et kurstilbud for de voksne. Et supert tilbud for alle de som venter, eller rett og slett bare ønsker en treningstime. Her blir det kondisjon, styrke og fengende rytmer. Dette blir en time med moro og høy puls. Det er bare å ta med seg treningstøy og melde seg på. Kurset går over 45 minutter og starte 12.45.

Aldersgrense: Voksen
Forkunnskaper: ingen
Kurspris: 100,-


Les mer og meld deg på via Rælingen Drills nettsider.

Last ned kursinvitasjon:

Oppdatert:
av knn-Unni Færøvik


Utviklet av Imaker as