Foto: Sissel Larsen

Rekruttering fra klasse- til skolekorps

Korpsnett Norge har gleden av å invitere korpsets styre og dirigent til møte om rekruttering fra klassekorps til skolekorps på Nome kulturskole i Telemark tirsdag 13. november.

les mer...

Klassekorpslærerforum i Telemark

Korpsnett Norge har gleden av å invitere deg/dere som driver med musikkundervisning på korpsinstrumenter i grunnskolen, samt skoleledere i grunnskole og kulturskole og styrerepresentanter for lokale korps til Klassekorpslærerforum tirsdag 13. november.

les mer...

Musikkorpsenes år - Stimuleringsmidler for samarbeid mellom klassekorps og skolekorps

Har skolen(e) dere rekrutterer fra klassekorps? Benytt anledningen til å søke om 5000 kr i stimuleringsmidler til et felles arrangement for klassekorps og skolekorps.

Søknadsfrist: 11. november

les mer...

- Klar tale fra frivilligheten til Stortinget

Både politikerne og organisasjoner etterlyste nye løsninger i ny Frivillighetsmelding under seminar med Frivillighet Norge på Stortinget.

les mer...

Nå kommer frifondpengene

Korpsnett Norge har fordelt 539 000 kr i frifondmidler til våre medlemskorps. I år var det 22 korps som søkte, og alle har fått penger.

- Frifond er en viktig tilskuddsordning for medlemmene våre, sier Unni Færøvik, daglig leder i Korpsnett Norge. Her vet korpsene at alle som er kvalifisert for ordningen får penger - hvert år.

les mer...
Utviklet av Imaker as