Foto: Sissel Larsen

KOMP

KOMP er en støtteordning for kortere kurs, opplæringsprosjekter og andre kompetansehevende tiltak innen rock, jazz, norsk og samisk folkemusikk, verdensmusikk, blues, viser, hip hop med mer. Har dere storband eller planlegger for eksempel et jazz- eller folkemusikkprosjekt? Sjekk om dere faller innenfor ordningen.

Søknadsfrist: 15. desember 2017

les mer...

Musikkorpsenes år - lokal pott

Nå kan medlemskorps i Korpsnett Norge søke støtte til lokale arrangementer og utviklingsprosjekter i Musikkropsenes år 2018. Det er totalt 300.000 kr til fordeling, og man kan søke om 20.000 - 50.000 kr.

Søknadsfrist er 20. desember 2017.

les mer...

Læringspris til Grav musikkorps

Grav musikkorps fikk Læringsprisen i Akershus for 2017. - Korpset benytter voksenopplæring i den musikalske utviklingen av korpset og den enkelte musikant. De skaper gode opplevelser for medlemmer, samarbeidspartnere og lokalsamfunnet, og er en ressurs i nærmiljøet, sa Marit Sørlie, regionkonsulent i VOFO Akershus.

les mer...

Musikkorpsenes år 2018

Korpsnett Norge har fått 500.000 kr av de totalt 10 millioner kronene som Kulturdepartementet har bevilget til Musikkorpsenes år 2018. Vi roser Norges musikkorps forbund og Forsvarets musikk for initiativet og gleder oss til et år som viser fram bredden i Korpsnorge og staker opp kursen for de neste 100 årene.

les mer...

Sommarlandfestivalen 2018

Sommarlandfestivalen ønsker velkommen til i Bø i Telemark 22. - 24. juni. Det blir konserter, drillworkshop, bading i Sommarland, St.Hansfeiring med bål og grilling og - ikke minst - NM i marsjering. For informasjon og påmelding se sommarlandfestivalen.no

<