KURS

Korpsnett Norge holder gjerne kurs og inspirasjonskvelder for våre medlemmer. Sammen med samarbeidspartnere kan vi tilby skreddersydde opplegg om temaene:

  • Flerkulturell satsning
  • Rekruttering
  • Styrearbeid
  • Dirigent- og instruktørkurs


Høres dette spennende ut eller er det andre temaer dere trenger påfyll på?

Ta kontakt med oss!


Bli med på kurs i ungdomsmedvirkning!

Vil du lære mer om hvordan du kan styre i korpset ditt? Vi arrangerer kurs i ungdomsmedvirkning søndag 29. oktober i Bø, Telemark. Du vil lære om hva det vil si å være korpstillitsvalgt, hvordan et styre jobber og hvordan medlemmene kan være med å bestemme hvordan deres korps skal være.

les mer...

Økonomikurs for frivillige organisasjoner

Vårt årlige økonomikurs er denne gangen en del av læringsfestivalen tirsdag 17. oktober og foregår på Skedsmo skole i Lillestrøm. Få med dere Frode Kyvågs inspirasjonsforedrag før økonomikurset som tar for seg både praktiske grep for å holde orden på den daglige driften og hvordan man arbeider langsiktig for å ha stabil økonomi i korpset.

les mer...

Kom godt i gang med StyreWeb

Østfold Sangerforum arrangerer StyreWeb-kurs i Fredrikstad lørdag 26. august kl 11-16. Det er noen plasser igjen, og Korpsnetts medlemskorps er velkommen til å melde seg på.

les mer...

Klassekorpslærerforum

Korpsnett Norge har gleden av å invitere til fagdag for klassekorpslærere og dirigenter fredag 21. april kl. 10.00 - 15.00 på Thon Hotel Fagernes i Valdres. Påmelidngsfrist 24. mars.

les mer...

Styrekurs i Akershus

Torsdag 27. april 2017 kl 18.30 - 21.00 blir det styrekurs på Kjeller i Akershus. Kurset fokuserer på praktisk styrearbeid og legger tilrette for erfaringsutveksling og diskusjon sam