KURS

Korpsnett Norge holder gjerne kurs og inspirasjonskvelder for våre medlemmer. Sammen med samarbeidspartnere kan vi tilby skreddersydde opplegg om temaene:

  • Flerkulturell satsning
  • Rekruttering
  • Styrearbeid
  • Dirigent- og instruktørkurs


Høres dette spennende ut eller er det andre temaer dere trenger påfyll på?

Ta kontakt med oss!


Kom godt i gang med StyreWeb

Østfold Sangerforum arrangerer StyreWeb-kurs i Fredrikstad lørdag 26. august kl 11-16. Det er noen plasser igjen, og Korpsnetts medlemskorps er velkommen til å melde seg på.

les mer...

Klassekorpslærerforum

Korpsnett Norge har gleden av å invitere til fagdag for klassekorpslærere og dirigenter fredag 21. april kl. 10.00 - 15.00 på Thon Hotel Fagernes i Valdres. Påmelidngsfrist 24. mars.

les mer...

Styrekurs i Akershus

Torsdag 27. april 2017 kl 18.30 - 21.00 blir det styrekurs på Kjeller i Akershus. Kurset fokuserer på praktisk styrearbeid og legger tilrette for erfaringsutveksling og diskusjon samtidig som det gis en generell innføring i sentrale emner. Kurset passer for tillitsvalgte i kor og korps.
Arrangør: Aksershus sangerforum og Korpsnett Norge.

les mer...

Sommerkurs for voksne 2017

Korpsnett Norge inviterer til sommerkurs for voksne 26. juli - 30. juli på Bjerkely Folkehøyskole, Flisa i Hedmark. Hovedvekten av kurset er samspill i korps, men det blir også ensemblespill med instruktører. Sett av datoene allerede nå!

Les mer og last ned brosjyre her.

Dirigentkurs i ditt område?

Korpsnett Norge har utviklet et praksisorientert dirigentkurs som vi gjerne holder i ditt området. Kurset går over en helg og kan tilpasses både dirigenter som har dirigert en stund og trenger faglig påfyll og nyere dirigenter.