KURS

Korpsnett Norge holder gjerne kurs og inspirasjonskvelder for våre medlemmer. Sammen med samarbeidspartnere kan vi tilby skreddersydde opplegg om temaene:

  • Flerkulturell satsning
  • Rekruttering
  • Styrearbeid
  • Dirigent- og instruktørkurs


Høres dette spennende ut eller er det andre temaer dere trenger påfyll på?

Ta kontakt med oss!


Klassekorpslærerforum

Korpsnett Norge har gleden av å invitere til fagdag for klassekorpslærere og dirigenter fredag 21. april kl. 10.00 - 15.00 på Thon Hotel Fagernes i Valdres. Påmelidngsfrist 24. mars.

les mer...

Styrekurs i Akershus

Torsdag 27. april 2017 kl 18.30 - 21.00 blir det styrekurs på Kjeller i Akershus. Kurset fokuserer på praktisk styrearbeid og legger tilrette for erfaringsutveksling og diskusjon samtidig som det gis en generell innføring i sentrale emner. Kurset passer for tillitsvalgte i kor og korps.
Arrangør: Aksershus sangerforum og Korpsnett Norge.

les mer...

Sommerkurs for voksne 2017

Korpsnett Norge inviterer til sommerkurs for voksne 26. juli - 30. juli på Bjerkely Folkehøyskole, Flisa i Hedmark. Hovedvekten av kurset er samspill i korps, men det blir også ensemblespill med instruktører. Sett av datoene allerede nå!

Les mer og last ned brosjyre her.

Dirigentkurs i ditt område?

Korpsnett Norge har utviklet et praksisorientert dirigentkurs som vi gjerne holder i ditt området. Kurset går over en helg og kan tilpasses både dirigenter som har dirigert en stund og trenger faglig påfyll og nyere dirigenter.

les mer...

Lån en LNUer

Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorgansiasjoner låner ut ansatte og frivillige til oppdrag over hele landet. Som medlemmer i Korpsnett Norge kan dere benytte dette tilbudet.

LNU har kompetanse på mange temaer som er aktuelle for barne- og ungdomsorganisasjoner,