Sommerkurs for voksne 2019

Korpsnett Norge inviterer til sommerkurs for voksne 24. juli - 28. juli på Bjerkely Folkehøyskole, Flisa i Hedmark.

Hovedvekten av kurset er samspill i korps, men det blir også ensemblespill med instruktører.

Påmeldingsfrist 1. maiVi møtes på onsdag ettermiddag og vil i løpet av fem dager spille mye som felles korps og i ensembler med instruktører. Det legges opp til en huskonserter underveis og en avskjedskonsert. Kurset er åpent for alle uavhengig av organisasjonstilhørighet. Dette er fjerde året Korpsnett Norge arrangerer Sommerkurs for voksne på Bjerkely, og vi gleder oss til å treffe både nye og gamle deltakere.

Musikalsk leder på sommerkurset blir Eirik Bøhn Berntsen. Vi er svært glade for å ha ham som musiklask leder på Sommerkurs for voksne på Bjerkely - nå for fjerde gang etter ønske fra deltakerne! Eirik har sin utdannelse fra musikk- og teatervitenskap ved Universitetet i Oslo, samt Norges Musikkhøgskole. Han har jobbet som musikalsk ansvarlig, komponist, sanger og pianist ved en rekke ulike oppsetninger, og jobber i tillegg som dubber, sanger og instruktør for diverse tegnefilmer. Han har forskjellige oppdrag for radio og tv. Eirik har jobbet som dirigent ved NMFs sommerkurs fra 1999-2008 og har dirigert både skolekorps og voksenkorps siden 1994.

Praktisk informasjon

Pris: kr 2900,- inkluderer måltider, overnatting og instruksjon.
Sengetøy kan leies mot et tillegg kr 120,-
Tillegg for enkeltrom kr 300,-

Det er begrenset antall rom med toalett/dursj og de tildeles etter "førstemann til mølla"-prinsippet. Alle får enkeltrom som vil ha det, men blr det fullt er det et alternativ å dele rom.

Påmelding gjøres via skjemaet nedenfor innen 1. mai.

Bjerkely Folkehøgskole ligger i Åsnes kommune, 6 km fra tettstedet Filsa. Det tar omtrent 2 timer og 30 minutter å kjøre fra Oslo. Folkehøgskolen ligger midt mellom Kongsvinger og Elverum på riksvei to og en halv times biltur hver vei.

Det er også mulig å ta buss til Bjerkely. Se detaljer i kursbrosjyren.

Kontakpersoner:
Marianne Gustafson, administrativ kursleder: marianne.gustafson@afk.no
Unni Færøvik, daglig leder Korpsnett Norge: unni@korpsnett.no, 944 22 908


Påmelding sommerkurs for voksne 2019

Sjekk at all informasjon er korrekt før du trykker send. Du vil motta bekreftelse på epost. Alle felter må fylles ut. Påmeldingen er bindende.

Oppdatert:
av knn-Unni Færøvik


Utviklet av Imaker as