Sommerkurs for voksne 2018

Korpsnett Norge inviterer til sommerkurs for voksne 25. juli - 29. juli på Bjerkely Folkehøyskole, Flisa i Hedmark.

Hovedvekten av kurset er samspill i korps, men det blir også ensemblespill med instruktører.

Påmeldingsfrist 1. maiNB! Kurset er fulltegnet for saxofoner og horn, men vi kan fremdeles ta imot påmeldinger fra andre instrumentgrupper. Vi oppfordrer særlig tubaister og slagverkere til å melde seg på. I midten av mai er det 53 påmeldte, og vi gleder oss til kurs!

Vi møtes på onsdag ettermiddag og vil i løpet av fem dager spille mye som felles korps og i ensembler med instruktører. Det legges opp til noen huskonserter underveis. Kurset er åpent for alle uavhengig av organisasjonstilhørighet. Dette er tredje året Korpsnett Norge arrangerer Sommerkurs for voksne på Bjerkely, og vi gleder oss til å treffe både nye og gamle deltakere.

Musikalsk leder på sommerkurset blir Eirik Bøhn Berntsen. Eirik har sin utdannelse fra musikk- og teatervitenskap ved Universitetet i Oslo samt Norges Musikkhøgskole. Han har jobbet som musikalsk ansvarlig, komponist, sanger og pianist ved en rekke ulike oppsetninger, og jobber i tillegg som dubber, sanger og instruktør for diverse tegnefilmer. Han har hatt forskjellige oppdrag for radio og tv, og var i 2007 pianist i Julemorgen på NRK. Eirik har jobbet som dirigent ved NMFs sommerkurs fra 1999-2008 og har dirigert både skolekorps og voksenkorps siden 1994.

Praktisk informasjon

Pris: kr 2800,- inkluderer måltider, overnatting og instruksjon.
Sengetøy kan leies mot et tillegg kr 120,-
Tillegg for enkeltrom kr 300,-

Det er begrenset antall enkeltrom og de tildeles etter "førstemann til mølla"-prinsippet.

Påmelding gjøres via skjemaet nedenfor innen 1. mai.

Bjerkely Folkehøgskole ligger i Åsnes kommune, 6 km fra tettstedet Filsa. Det tar omtrent 2 timer og 30 minutter å kjøre fra Oslo. Folkehøgskolen ligger midt mellom Kongsvinger og Elverum på riksvei to og en halv times biltur hver vei.

Det er også mulig å ta buss til Bjerkely. Se detaljer i kursbrosjyren.

Kontakpersoner:
Marianne Gustafson, administrativ kursleder: marianne.gustafson@afk.no
Unni Færøvik, daglig leder Korpsnett Norge: unni@korpsnett.no, 944 22 908


Påmelding sommerkurs for voksne

Sjekk at all informasjon er korrekt før du trykker send. Du vil motta bekreftelse på epost. Alle felter må fylles ut. Påmeldingen er bindende.

Oppdatert:
av knn-Unni Færøvik


Utviklet av Imaker as