Huseby skoles musikkorps, NM i marsjering 2017

NM i Marsjering for skolekorps 2018

Korpsnett Norge har, i samarbeid med Sommarlandfestivalen i Bø, gleden av å invitere til NM i marsjering for skolekorps på Idrettsplassen i Bø i Telemark lørdag 23. juni.

Sted: Idrettsplassen i Bø i Telemark
Dato: lørdag 23. juni
Konkurransestart: 15.00 (kan bli endret ved stor påmelding)

NM i marsjering er et flott mål for korpset, som gleder og inspirerer både musikantene og publikum. Mange korps har lange og stolte tradisjoner når det gjelder marsjering. Det brukes mye tid på å øve inn presise bevegelser og spennende program. NM i marsjering er en arena for å møte andre korps som har samme fokus, og det er en arena som kan benyttes som mål for egen utvikling.

Konkurransen er åpen for alle norske skolekorps uavhengig av organisasjonstilknytning og besetningsform. Så enten dere er janitsjarkorps, brassband, fanfarekorps, signalkorps, trommekorps, buekorps eller andre former for besetning så er dere hjertelig velkomne til å delta.


Garden bidrar med instruktørhjelp før NM i marsjering

Fristen for påmelding til NM i marsjering for skolekorps nærmer seg. Dersom korpset ditt lurer på om NM er noe for dere, men dere ikke har prøvd dere på det før, så er det hjelp å få. For Hans Majestet Kongens Gardes musikk- og drillkompani stiller velvillig opp med instruktørbistand i forkant av arrangementet.

les mer...
Utviklet av Imaker as