Bli Ung tillitsvalgt!

KUR - Korpsnetts Ungdoms Råd, inviterer til Ung Tillitsvalgt-kurs lørdag 27. april i Bø i Telemark. Kursdeltakere kan delta på landsmøte i Korpsett Norge som delegat for sitt korps eller observatør søndag 28. april.

Påmeldingsfrist: 15. mars 2019

les mer...

FRIFOND - kompetanse og aktivitet

Har du en god prosjektidé? Lokallag av landsomfattende organsiasjoner kan søke om 20.000 - 100.000 kr i støtte til kompetansehevende, ekstraordinære aktiviteter og samarbeidsprosjekter. 1/3 av deltakerne i aktiviteten må være under 26 år.

Søknadsfrist: 15. februar 2019

les mer...

Sommerkurs for voksne 2019

Korpsnett Norge inviterer til sommerkurs for voksne 24. juli - 28. juli på Bjerkely Folkehøyskole, Flisa i Hedmark.

Hovedvekten av kurset er samspill i korps, men det blir også ensemblespill med instruktører.

Påmeldingsfrist 1. mai

les mer...

NM i marsjering 2019

Korpsnett Norge har, i samarbeid med Sommarlandfestivalen, gleden av å invitere til NM i marsjering for skolekorps og amatørkorps på Idrettsplassen i Bø i Telemark lørdag 22. juni.

Les mer her

Rekruttering fra klasse- til skolekorps

Korpsnett Norge har gleden av å invitere korpsets styre og dirigent til møte om rekruttering fra klassekorps til skolekorps på Nome kulturskole i Telemark tirsdag 13. november.

les mer...

Klassekorpslærerforum i Telemark

Korpsnett Norge har gleden av å invitere deg/dere som driver med musikkundervisning på korpsinstrumenter i grunnskolen, samt skoleledere i grunnskole og kulturskole og styrerepresentanter for lokale korps til Klassekorpslærerforum tirsdag 13. november.

les mer...

- Klar tale fra frivilligheten til Stortinget

Både politikerne og organisasjoner etterlyste nye løsninger i ny Frivillighetsmelding under seminar med Frivillighet Norge på Stortinget.

les mer...

Nå kommer frifondpengene

Korpsnett Norge har fordelt 539 000 kr i frifondmidler til våre medlemskorps. I år var det 22 korps som søkte, og alle har fått penger.

- Frifond er en viktig tilskuddsordning for medlemmene våre, sier Unni Færøvik, daglig leder i Korpsnett Norge. Her vet korpsene at alle som er kvalifisert for ordningen får penger - hvert år.

les mer...
Utviklet av Imaker as