Rekruttering fra klasse- til skolekorps

Korpsnett Norge har gleden av å invitere korpsets styre og dirigent til møte om rekruttering fra klassekorps til skolekorps på Nome kulturskole i Telemark tirsdag 13. november.

les mer...

Klassekorpslærerforum i Telemark

Korpsnett Norge har gleden av å invitere deg/dere som driver med musikkundervisning på korpsinstrumenter i grunnskolen, samt skoleledere i grunnskole og kulturskole og styrerepresentanter for lokale korps til Klassekorpslærerforum tirsdag 13. november.

les mer...

Musikkorpsenes år - Stimuleringsmidler for samarbeid mellom klassekorps og skolekorps

Har skolen(e) dere rekrutterer fra klassekorps? Benytt anledningen til å søke om 5000 kr i stimuleringsmidler til et felles arrangement for klassekorps og skolekorps.

Søknadsfrist: 11. november

les mer...

- Klar tale fra frivilligheten til Stortinget

Både politikerne og organisasjoner etterlyste nye løsninger i ny Frivillighetsmelding under seminar med Frivillighet Norge på Stortinget.

les mer...

Nå kommer frifondpengene

Korpsnett Norge har fordelt 539 000 kr i frifondmidler til våre medlemskorps. I år var det 22 korps som søkte, og alle har fått penger.

- Frifond er en viktig tilskuddsordning for medlemmene våre, sier Unni Færøvik, daglig leder i Korpsnett Norge. Her vet korpsene at alle som er kvalifisert for ordningen får penger - hvert år.

les mer...

Bli med i KUR!

Korpsnett Norge søker 5-7 medlemmer som vil være med i KUR - Korpsnetts ungdomsråd og bestemme hva Korpsnett Norge skal satse på for ungdom framover. Du må være mellom 14 og 26 år gammel og ha lyst til å gjøre en innsats i vår helt nye ungdomssatsing.

Søknadsfrist: 7. september

les mer...

Follo Seniororkesters Storband

Seniorstorbandet og Underholdningsvogna: Gjenhør med Glenn Miller og Andrews Sisters Kolben, Sal 1: Lørdag 14. april kl. 16:00

les mer...

- NM i marsjering for skolekorps

Korpsnett Norge arrangerer NM i marsjering for skolekorps i samarbeid med Sommarlandfestivalen i Bø i Telemark og Hans Majestet Kongens Gardes musikk- og drillkompani lørdag 23. juni. Arrangementet finner sted på Gullbringbanen ved Høgskolen i Bø, og det konkurreres i to kategorier, Gatemarsj og Formasjonsmarsj.

les mer...

Sommarlandfestivalen 2018

Sommarlandfestivalen ønsker velkommen til i Bø i Telemark 22. - 24. juni. Det blir konserter, drillworkshop, bading i Sommarland, St.Hansfeiring med bål og grilling og - ikke minst - NM i marsjering. For informasjon og påmelding se sommarlandfestivalen.no

Utviklet av Imaker as