ELDRE NYHETER

Styrekurs i Akershus

Onsdag 11. april 2018 kl 18.30 - 21.00 blir det styrekurs på Kjeller i Akershus. Kurset fokuserer på praktisk styrearbeid og legger tilrette for erfaringsutveksling og diskusjon samtidig som det gis en generell innføring i sentrale emner. Kurset passer for tillitsvalgte i kor og korps.

Påmeldingsfrist: 28. mars

les mer...

Hver krone teller!

Torsdag 22. mars 2018 kl 18.30 - 21.00 inviterer Akershus sangerforum og Korpsnett Norge til økonomikurs for tillitsvalgte Sett av noen timer til å la oss gi deg tips og råd om hvordan dere kan få bedre økonomi i korpset deres.

Påmeldingsfrist 1. mars

les mer...

Kursdag om klassekorps

Velkommen til kursdag på Høvåg skole i Lillesand kommune fredag 2. mars 2018. Kursdagen består av to deler: Del 1 Klassekorpsmetodikk, samt organisering og praktisk gjennomføring av et år med klassekorps. og Del 2 Rekruttering fra klassekorps til skolekorps, samt generelt om korpsdrift og organisering.

Påmeldingsfrist: 20. februar

les mer...

Sommerkurs for voksne 2018

Korpsnett Norge inviterer til sommerkurs for voksne 25. juli - 29. juli på Bjerkely Folkehøyskole, Flisa i Hedmark.

Hovedvekten av kurset er samspill i korps, men det blir også ensemblespill med instruktører.

Påmeldingsfrist 1. mai

les mer...

Vel blåst på Lysekloster!

Stor entusiasme i klassekorpset ved vårt besøk på mandag. Lysekloster skolebrass er et pilotmiljø i Korps for alle prosjektet, og prøver ut klassekorps for å bygge ned barrierer for å delta i korps. Se den fine artiklen i lokalavisen:

les mer...

KOMP

KOMP er en støtteordning for kortere kurs, opplæringsprosjekter og andre kompetansehevende tiltak innen rock, jazz, norsk og samisk folkemusikk, verdensmusikk, blues, viser, hip hop med mer. Har dere storband eller planlegger for eksempel et jazz- eller folkemusikkprosjekt? Sjekk om dere faller innenfor ordningen.

Søknadsfrist: 15. desember 2017

les mer...

Musikkorpsenes år - lokal pott

Nå kan medlemskorps i Korpsnett Norge søke støtte til lokale arrangementer og utviklingsprosjekter i Musikkropsenes år 2018. Det er totalt 300.000 kr til fordeling, og man kan søke om 20.000 - 50.000 kr.

Søknadsfrist er 20. desember 2017.

les mer...

Grav musikkorps søker dirigent

Grav Musikkorps holder til i Bærum øst, tett opp mot Oslo grensa. Da vår faste dirigent ikke kommer tilbake fra permisjon søker vi derfor etter ny fast dirigent fra 2018

les mer...

Mandal Skolekorpsfestival 15. - 17. juni 2018

Blomdalen Jentekorps og Mandal Guttekorps inviterer korps fra hele Sør-Norge til en opplevelsesrik helg fylt med spilling og marsjering, fritidsaktiviteter og sosialt samvær - og den beste maten du noensinne har spist på korps festival… helt sant! Mere informasjon og påmelding via festivalens nettside: http://www.mandalkorpsfestival.no

Landsfestival 2018

NMF inviterer til Landsfestival i Bergen. Det blir feststemning og stor korpsaktivitet over hele byen. Landsfestivalen er en del av Musikkorpsenes år og åpen for alle. Mer informasjon finner dere på NMFs nettside. Påmelding kan sendes til post@musikkorps.no.

Utviklet av Imaker as