ELDRE NYHETER

NM i Marsjering for skolekorps 2018

Korpsnett Norge har, i samarbeid med Sommarlandfestivalen i Bø, gleden av å invitere til NM i marsjering for skolekorps på Idrettsplassen i Bø i Telemark lørdag 23. juni.

Les mer her

Varmer opp i høstkulda

Follo Seniororkester har innledet en travel konserthøst med opptredener på tolv sykehjem i Follo-området. Ute ligger regnet som et vått teppe rundt tilværelsen, men fra Greverud sykehjem spiller varme toner ut i høstværet. Tonene danner en lomme i den fuktige kulda, av hete rytmer og varm nostalgi.

les mer...

Økonomikurs for frivillige organisasjoner

Vårt årlige økonomikurs er denne gangen en del av læringsfestivalen tirsdag 17. oktober og foregår på Skedsmo skole i Lillestrøm. Få med dere Frode Kyvågs inspirasjonsforedrag før økonomikurset som tar for seg både praktiske grep for å holde orden på den daglige driften og hvordan man arbeider langsiktig for å ha stabil økonomi i korpset.

les mer...

Brass Café i Sandnes kulturhus

Elim Brass inviterer til brasscafé i Sandnes kulturhus lørdag 30. september kl 15.00. Gjest er Kjell Inge Torgesen.

les mer...

Bli med på kurs i ungdomsmedvirkning!

Vil du lære mer om hvordan du kan styre i korpset ditt? Vi arrangerer kurs i ungdomsmedvirkning søndag 29. oktober i Bø, Telemark. Du vil lære om hva det vil si å være korpstillitsvalgt, hvordan et styre jobber og hvordan medlemmene kan være med å bestemme hvordan deres korps skal være.

les mer...

Musikk fra storband-æraen

Follo Seniororkesters storband inviterer til konsert mandag 15. mai kl 12.00 i Kolben, sal 2. Bandet vil presentere perler fra storbandmusikkens glanstid, og det blir gjesteinnslag av sanggruppen "Ladylike"

les mer...

1000 barn har lært å spille

Korpsnett Norge og Stiftelsen Korps i Skolen oppsummerte sin nasjonale satsing på klassekorps med konsert på Fagernes. Prosjektet sprang ut av et brennende ønske om å snu nedgangen i antall musikanter i skolekorps og en gave på 2 millioner kroner fra Sparebankstiftelsen DNB høsten 2014. Nå lærer over 500 barn å spille i klassekorps hvert år - og nå ser vi resultatene i form av rekruttering

les mer...

Husk å søke Frifond og mva-kompensasjon

1. juni er frist for å søke Frifond og Mva-kompensasjon gjennom Korpsnett Norge. Her er det penger å hente.

Løp og søk!

Kvinnelig dirigent? Søk Maestra!

Maestra er et program rettet mot yngre kvinnelige korpsdirigenter. Målet er å etablere flere kvinner som dirigenter for de fremste voksenkorpsene i Norge, enten i fast engasjement eller som gjestedirigenter. Søknadsfrist: 25. mai. Les mer via denne lenken.

Landsmøte i Korpsnett Norge

Korpsnett Norge inviterer til landsmøte helg 21. -23. april i Fagernes, Valdres.

Det blir faglig påfyll, festmiddag med jubileumsmarkering og, ikke minst, selve landsmøtet hvor vi skal stake ut kursen for de neste årene.

Bli med, bli med! Vi tar imot påmeldinger selv om fristen er gått ut.

les mer...