ELDRE NYHETER

Bli med på kurs i ungdomsmedvirkning!

Vil du lære mer om hvordan du kan styre i korpset ditt? Vi arrangerer kurs i ungdomsmedvirkning søndag 29. oktober i Bø, Telemark. Du vil lære om hva det vil si å være korpstillitsvalgt, hvordan et styre jobber og hvordan medlemmene kan være med å bestemme hvordan deres korps skal være.

les mer...

Musikk fra storband-æraen

Follo Seniororkesters storband inviterer til konsert mandag 15. mai kl 12.00 i Kolben, sal 2. Bandet vil presentere perler fra storbandmusikkens glanstid, og det blir gjesteinnslag av sanggruppen "Ladylike"

les mer...

1000 barn har lært å spille

Korpsnett Norge og Stiftelsen Korps i Skolen oppsummerte sin nasjonale satsing på klassekorps med konsert på Fagernes. Prosjektet sprang ut av et brennende ønske om å snu nedgangen i antall musikanter i skolekorps og en gave på 2 millioner kroner fra Sparebankstiftelsen DNB høsten 2014. Nå lærer over 500 barn å spille i klassekorps hvert år - og nå ser vi resultatene i form av rekruttering

les mer...

Husk å søke Frifond og mva-kompensasjon

1. juni er frist for å søke Frifond og Mva-kompensasjon gjennom Korpsnett Norge. Her er det penger å hente.

Løp og søk!

Kvinnelig dirigent? Søk Maestra!

Maestra er et program rettet mot yngre kvinnelige korpsdirigenter. Målet er å etablere flere kvinner som dirigenter for de fremste voksenkorpsene i Norge, enten i fast engasjement eller som gjestedirigenter. Søknadsfrist: 25. mai. Les mer via denne lenken.

Landsmøte i Korpsnett Norge

Korpsnett Norge inviterer til landsmøte helg 21. -23. april i Fagernes, Valdres.

Det blir faglig påfyll, festmiddag med jubileumsmarkering og, ikke minst, selve landsmøtet hvor vi skal stake ut kursen for de neste årene.

Bli med, bli med! Vi tar imot påmeldinger selv om fristen er gått ut.

les mer...

Klassekorpslærerforum

Korpsnett Norge har gleden av å invitere til fagdag for klassekorpslærere og dirigenter fredag 21. april kl. 10.00 - 15.00 på Thon Hotel Fagernes i Valdres. Påmelidngsfrist 24. mars.

les mer...

Kom godt i gang med StyreWeb

Østfold Sangerforum arrangerer StyreWeb-kurs i Fredrikstad lørdag 26. august kl 11-16. Det er noen plasser igjen, og Korpsnetts medlemskorps er velkommen til å melde seg på.

les mer...

Fløytehelg i Kristiandsand 16. og 17. september 2017

Fløytehelg 2017 arrangeres for 4. gang av DET NORSKE FLØYTEENSEMLE.

Dette er et tilbud til alle fløyteelever på Sørlandet.

Pris kr. 350.- pr. deltager

les mer...

Mjøsfestivalen 2017 med NM i marsjering!

En opplevelsesrik festival

Helgen 23.-25. juni arrangeres Mjøsfestivalen 2017, en korpsfestival for skolekorps og generasjonskorps, i musikkbyen Gjøvik.

Nytt av året er at festivalen inneholder NM i marsjering, som blir arranngert i samarbeid med Korpsnett Norge

Les mer om NM i marsjering her!

les mer...