ELDRE NYHETER

KOMP

KOMP er en støtteordning for kortere kurs, opplæringsprosjekter og andre kompetansehevende tiltak innen rock, jazz, norsk og samisk folkemusikk, verdensmusikk, blues, viser, hip hop med mer. Har dere storband eller planlegger for eksempel et jazz- eller folkemusikkprosjekt? Sjekk om dere faller innenfor ordningen.

Søknadsfrist: 15. desember 2017

les mer...

Musikkorpsenes år - lokal pott

Nå kan medlemskorps i Korpsnett Norge søke støtte til lokale arrangementer og utviklingsprosjekter i Musikkropsenes år 2018. Det er totalt 300.000 kr til fordeling, og man kan søke om 20.000 - 50.000 kr.

Søknadsfrist er 20. desember 2017.

les mer...

Grav musikkorps søker dirigent

Grav Musikkorps holder til i Bærum øst, tett opp mot Oslo grensa. Da vår faste dirigent ikke kommer tilbake fra permisjon søker vi derfor etter ny fast dirigent fra 2018

les mer...

Mandal Skolekorpsfestival 15. - 17. juni 2018

Blomdalen Jentekorps og Mandal Guttekorps inviterer korps fra hele Sør-Norge til en opplevelsesrik helg fylt med spilling og marsjering, fritidsaktiviteter og sosialt samvær - og den beste maten du noensinne har spist på korps festival… helt sant! Mere informasjon og påmelding via festivalens nettside: http://www.mandalkorpsfestival.no

Landsfestival 2018

NMF inviterer til Landsfestival i Bergen. Det blir feststemning og stor korpsaktivitet over hele byen. Landsfestivalen er en del av Musikkorpsenes år og åpen for alle. Mer informasjon finner dere på NMFs nettside. Påmelding kan sendes til post@musikkorps.no.

Musikkorpsenes år 2018

Korpsnett Norge har fått 500.000 kr av de totalt 10 millioner kronene som Kulturdepartementet har bevilget til Musikkorpsenes år 2018. Vi roser Norges musikkorps forbund og Forsvarets musikk for initiativet og gleder oss til et år som viser fram bredden i Korpsnorge og staker opp kursen for de neste 100 årene.

les mer...

Skuffende statsbudsjett

Regjeringen kutter 28 millioner kroner fra studieforbundene i forslaget til statsbudsjett. Omregnet for prisstigning utgjør dette 13% i forhold til årets tilskudd. Det er et kraftig spark mot kurstilbudene fra lag og foreninger over hele landet.

les mer...

NM i Marsjering for skolekorps 2018

Korpsnett Norge har, i samarbeid med Sommarlandfestivalen i Bø, gleden av å invitere til NM i marsjering for skolekorps på Idrettsplassen i Bø i Telemark lørdag 23. juni.

Les mer her

Varmer opp i høstkulda

Follo Seniororkester har innledet en travel konserthøst med opptredener på tolv sykehjem i Follo-området. Ute ligger regnet som et vått teppe rundt tilværelsen, men fra Greverud sykehjem spiller varme toner ut i høstværet. Tonene danner en lomme i den fuktige kulda, av hete rytmer og varm nostalgi.

les mer...

Økonomikurs for frivillige organisasjoner

Vårt årlige økonomikurs er denne gangen en del av læringsfestivalen tirsdag 17. oktober og foregår på Skedsmo skole i Lillestrøm. Få med dere Frode Kyvågs inspirasjonsforedrag før økonomikurset som tar for seg både praktiske grep for å holde orden på den daglige driften og hvordan man arbeider langsiktig for å ha stabil økonomi i korpset.

les mer...
Utviklet av Imaker as