Ansatte

Korpsnett Norges sekretariat og daglige leder holder til på Kjeller, og er samlokalisert med bl.a. Akershus musikkråd, Akershus fylkesbibliotek, Akershus sangerforum og Norsk sangerforum.

 • Unni Faerovik Kvadrat

  Unni Færøvik

  Daglig leder

  Unni Færøvik har en mastergrad i kulturstudier med fordypning i kulturadministrasjon fra Høgskolen i Telemark, avd. Bø. Hun har også tatt korpsledelse og administrasjon og ledelse ved Norges Musikkhøgskole. Hun har jobbet som korpsdirigent og waldhorninstruktør.<br /> <br /> Unni har hatt styreverv på nasjonalt-, fylkes- og lokalnivå og er svært engasjert i arbeidet for å lage gode rammevikår for det frivillige musikk- og kulturlivet.

  unni@korpsnett.no

  944 22 908

 • Profilbilde Jan Erik Helleren edited

  Jan Erik Helleren

  Musikkonsulent og prosjektleder

  Jan Erik Helleren er utdannet instrumentalpedagog fra Østlandets Musikkonservatorium i Oslo, og har slagverk som hovedinstrument med videreutdanning i korpsdirigering ved Institutt for musikk og dans ved Universitetet i Stavanger. Han er engasjert av Korpsnett Norge for å kurse klassekorpslærere, korpsstyrer, dirigenter og andre i klassekorpsundervisning og rekrutteringsarbeid. I 2018 og 2019 er han prosjektleder for NM i marsjering for skole- og voksenkorps.