Nyheter  Tirsdag 26. februar 2019

Bli ung tillitsvalgt

KUR - Korpsnetts ungdomsråd inviterer til Ung Tillitsvalgt-kurs lørdag 27. april i Bø i Telemark. Kursdeltakere kan også delta på landsmøte i Korpsnett Norge som delegat for sitt korps eller observatør søndag 28. april.

Påmeldingsfrist: 30. mars 2019

På Ung tillitsvalgt-kurset kommer du til å få masse ny kunnskap om å være tillitsvalgt for ditt lokale korps. Dette kurset er en unik mulighet til å lære seg hvordan man driver et korps, og ikke minst, møte andre ungdommer fra hele landet for å ha det gøy. Du må være mellom 12 og 18 år gammel og ha lyst til å gjøre en innsats i ditt lokale korpssamfunn.

Landsmøtet er Korpsnett Norges høyeste organ. Alle medlemskorps kan stille med en delegat og være med å bestemme hva Korpsnett Norge skal jobbe med de neste to årene. Deltakere på Ung tillitsvalgt-kurset kan også delta som delegat for sitt korps eller som observatører.

KUR dekker reise og opphold. Det vil si at ALT er GRATIS!

Kurset og landsmøtet holdes i Gullbring kulturanlegg. Overnatting skjer på Bø hotell i tomannsrom. Hotellet og Gullbring ligger begge på samme sted, og er en kjapp gåtur fra togstasjonen.

Programstart og -slutt er tilrettelagt for å reise med tog og deltakerne møtes på stasjonen.

  • Lørdag ankommer tog fra Oslo i Bø 09.24. Tog fra Kristiansand ankommer kl. 10.26.
  • Søndag går det tog mot Oslo kl. 16.25 og mot Kristiansand kl. 16.38.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med KUR-leder Asle Tellefsen på 476 75 920 / asle.tellefsen(a)korpsnett.no eller Daglig leder av Korpsnett Norge, Unni Færøvik på 944 22 908 / unni(a)korpsnett.no

Påmeldingsfrist: 30. mars 2019

Påmelding ung tillitsvalgt-kurs

Hvis du er over 18 år kan også annen nært pårørende oppgis

Hva vil du delta på?

Allergier, medisin m.m.

Samtykke til fotografering/ video. Kryss av for godkjenning.