Nyheter  Onsdag 23. mars 2022

Complete Drums kommer til NM i marsjering 2022

Norges råeste trommegruppe, Complete Drums, kommer til årets NM i marsjering for å være med på oppvisningen lørdag 11. juni. Complete Drums har bidratt med trommeslagere til både MGP og Stjernekamp de siste årene. P3 Gull og Norsk Militær Tattoo er andre arenaer de har vært å se på.

Complete i Nederland 2018 editet

Complete har gjestet store scener en rekke steder - her fra en opptreden i Nederland i 2018

- Vi i Korpsnett Norge er veldig fornøyd med at Complete Drums kommer til årets NM i marsjering, sier musikksjef Jan Erik Helleren. - De holder et skyhøyt nivå, og er svært ettertraktet, ikke bare her i Norge. De har vært å se på Norsk Militær Tattoo tidligere, og er invitert tilbake dit i september. Det sier mye om kvaliteten.

NM i marsjering for skole- og voksenkorps arrangeres på Akershus festning helgen 10. - 12. juni, og Complete Drums deltar i NM-oppvisningen på Festningsplassen lørdag ettermiddag.H. M. Kongens Gardes musikk- og drillkompani og Kong Frederik IVs Tambourafdeling af 1704 er også blant de som bidrar der.

- Jeg tror vi kan si at NM i marsjering i år er i ferd med å få på plass et ganske heftig program, der Forsvarets Stabsmusikkorps, Oslo Brigademusikk og Festningsekstetten også er med på å kompletere programmet som danner rammen rundt konkurransene, sier Helleren.

Om Complete Drums

Gruppa er er den første og eneste trommegruppen av sitt slag i hvert fall i Norge. Kombinasjonen marsjtrommer, sceneshow, lyd og lys er unik og vanskelig å finne igjen noe annet sted i verden. Complete Drums startet opp i 2007 med 7-8 medlemmer og et par oppvisninger i året, og har siden den gang økt både medlemstall og oppdragsmengde.

De har opptrådt ved en rekke private arrangementer, men også mange offentlige tilstelninger som Klimabrølet, Idrettsgallaen, MGP, P3 Gull, Spellemannsprisen, VG-lista, m.fl. De siste årene har de bistått med trommeslagere til MGP og Stjernekamp hvert år. Nasjonalt og internasjonalt har de deltatt på flere militærtattooer og vist showene på de største arenaene.

Complete Drums har jobbet med kjente navn som blant andre Klovner i kamp og Kaizers Orchestra m.fl. og i ulike sammensetninger med grupper som blant andre Show De Vida, Need Music og Blåsemafian.

Påmelding til konkurransene i NM i marsjering finner du her Alt om NM i marsjering 2022