Nyheter  Fredag 27. mars 2015

Innledning om styrearbeid - digitale løsninger, tips og frister

Når som all ordinær korpsdrift har fått betydelige begrensinger, kan det by på reelle utfordringer å opprettholde god drift. For dere i styrene melder det seg fort spørsmål om økonomi når inntekter blir borte som følge av avlyste arrangement eller inngåtte avtaler må kanselleres. Kanskje dere må gjøre vurderinger rundt ansettelser, permitteringer osv. Er det mulig med tilnærmet normal drift? Og hva gjør vi med rekrutteringen?

Denne artikkelserien forsøker å gi dere så mange svar som mulig. Vi anbefaler dere å ta en titt på den delen av serien som er "mest for dirigenter" i tillegg. Der finner dere mange gode tips om undervisning, hva dirigenter og instruktører kan jobbe med, og hvordan de kan gjøre det.

I løpet av uken kommer det også en artikkelserie med overskriften "mest for musikanter". Der kommer vi med gode øvingstips, og tips om hva man kan gjøre på egenhånd hjemme. Les gjerne litt der også.

Alt blir neppe perfekt, men et alternativt tilbud er mye bedre enn ikke noe tilbud. Og kanskje mye av dette kan tas med videre også etter at koronaens tid er forbi. Så gi musikantene et tilbud, ha tålmodighet med hverandre, vær rause og tenk positivt - da kommer vi oss styrket ut av dette. Lykke til!