Nyheter  Onsdag 17. juni 2020

Linderudkadettene kickstarter sesongen - rekrutteringsseminar 5. - 6. september

Linderud skoles musikkorps - Linderudkadettene - har gleden av å ønske velkommen til rekrutteringsseminar på Linderud skole 5. - 6. september, og inviterer samtidig omkringliggende skolekorps i Oslo til å bli med på opplegget.

Målgruppe for seminaret er de som har lyst til å spille i korps, men ikke har prøvd enda, de som har prøvd litt, og som har lyst til å prøve litt til, og de som har spilt i opptil et år allerede. Altså de helt ferske opp til de som har spilt i maksimum 1 år i aldergruppen og er i aldersgruppen cirka 8 - 9 år.

Instruktørene tar barna med seg på en reise inn i korpsmusikkens forunderlige verden med rytmer, melodier, mange ulike instrumenter og alt det andre som hører med. Hele seminaret blir gehørsbasert, og det blir spilling og aktiviteter med musikalsk innhold som bør passe for alle.

Praktisk info:

Sted: Linderud skole
Dato: 5. og 6. september 2020
For: Ferske musikanter og de som gjerne vil prøve
Alder: cirka 8 - 9 år
Pris: Gratis for deltakerne, men korps som ønsker å være med må påregne å bidra med litt kostnadsdekning.

Lokale skolekorps som kan tenke seg å være med på opplegget, kan sende en epost til korpsnett@korpsnett.no.

Rekrutteringsseminaret arrangeres i samarbeid med Korpsnett Norge, gjennomføres med støtte fra Frifond kompetanse og aktivitet, og er åpent for alle uavhenig av organisasjonstilknytning.