Nyheter  Mandag 20. mars 2023

MRIK- Markedsføring og rekruttering i korps - kurs for ungdom - Lillestrøm 22. april

Lørdag 22. april inviterer KUR - Korpsnetts Ungdomsråd til kurs for korpsungdom om markedsføring og rekruttering i korps. Stedet er Lillestrøm kultursenter, og deltakerne får dekket reise og opphold. Deltakerne inviteres også til å følge landsmøtet søndag 23. april.

Dette er et tilbud for deg som er korpsungdom i alderen 12-19 år, og korpset ditt må være medlemmer i Korpsnett Norge.

KUR-Korpsnetts Ungdomsråd tar deg gjennom det du trenger å vite om korpsdrift, slik at akkurat du kan være med å bestemme i eget korps!

I dette kurset setter vi fokuset på rekruttering og medlemsutvikling.

  • Hvordan får vi flere til å bli med i korpset?
  • Hvordan beholde de som allerede er der?

Forresten: hva var grunnen til at du begynte i det korpset du selv er med i?

Et av temaene er bruken av sosiale medier i markedsføringen. Hvordan kan du som medlem eller tillitsvalgt fremme ditt korps gjennom bruk av Instagram, TikTok og andre liknende aktører? Vi vil hjelpe deg finne nye lavterskel markedsføringsmetoder som er enkle for korpset å bruke som et rekrutteringsmiddel.

Vi i KUR syntes unge stemmer burde fremmes, og er kjempeviktige for korpsframtiden. Derfor vil vi i KUR invitere alle påmeldte på KURset til Korpsnetts Norges årsmøte samme helg. Det foregår søndag 23. april på formiddagen. Både kurs, reise, kost og losji er gratis for deltakerne på MRIK-kurset.

Skynd deg og meld deg på via påmeldingsskjemaet under her.

Påmeldingsskjema til fagdager, kurs og landsmøte helgen 22. - 23. april

Fagdag lørdag 22. april kl 12.00 -18.00
Landsmøte søndag 23. april kl 10.00 - 13.00

Korpsene er hjertelig velkommen til å stille med flere enn en deltaker på landsmøtet. Én må da stille som delegat (med stemmerett), øvrige kan delta som observatører.

Overnatting og bespisning

Voksne deltakere kan bestille overnatting inkl. frokost på Thon Hotel Arena 22. – 23. april til kr 1395 for enkeltrom og kr 1695 for dobbeltrom fram til 7. mars. Lenke for bestilling av hotellrom: https://www.thonhotels.no/event/overnatting---korpsnett-norge/

Samtykke til fotografering/ video. Kryss av for godkjenning.