Nyheter  Onsdag 3. juni 2020

Musette med egen Corona-medalje

Medaljeprodusenten Musette har valgt å markere denne helt spesielle våren med en egen korpsmedalje med tekst 17. mai 2020 KORPSNORGE - En spesiell takk - Avstand - Likevel sammen. Og interessen for Corona-medaljen har vært stor, forteller Mikael Syssmann i Musette AS.

Musette korona medalje

- Medaljen ble til etter mange henvendelser fra korpsledere som kunne fortelle at korpsmedlemmene savner stevne- og turmedaljer denne våren, nå som stort sett alt gikk i vasken. Så derfor satte vi oss ned og begynte å tegne og sånn ble Coronamedaljen til.

Mikael forteller at de har fått veldig mange bestillinger etter at de lanserte . Første opplaget er allerede på det nærmeste utsolgt.

- Det har, etter vi gikk ut på våre nettsider med Coronamedaljen, mildt sagt vært stor pågang. Mange ønsker riktignok å kunne dele den ut ved allerede nå ved sommeravslutning, men det kan vi ikke love vi klarer. I stedet har vi bedt om at det på avslutningsarrangementet blir annonsert at de har en fin medalje å se frem til når skolen starter opp igjen.

Mer om Coronamedaljen finner dere på nettsidene til Musette.