Nyheter  Fredag 24. september 2021

ENDELIG! RESTRIKSJONENE ER OPPHEVET

Nå er det igjen fritt fram for korpsøvinger og -konserter uten restriksjonene som helt eller delvis lammet aktiviteten vår i 562 dager.

Vi i Korpsnett Norge er stolte og takknemlige over den innsatsen alle dere i korpsbevegelsen har lagt ned for å unngå smittespredning på korpsøvelser og arrangementer. Tusen hjertelig takk for at både meteren, halvannenmeteren og tometeren ble overholdt av dere.

25. september vil være en merkedag for oss alle framover. Men for et av våre medlemskorps, Røn Musikklag i Valdres, vil nok denne dagen være enda mer merkedag. For i kveld går de på scenen i Vestre Slidre kulturhus for å markere at de ble stiftet akkurat 25. september for 110 år siden. Vi gratulerer Røn Musikklag med jubileet, og ønsker lykke til med morgendagens konsert, der de nå kan slippe inn alle de som ønsker å komme uavhengig av metermål og antallsrestriksjoner.

Så skal vi samtidig huske at det fortsatt finnes smitte i samfunnet, og at det kan komme lokale utbrudd og lokale restriksjoner om det skulle bli behov for det. Og, ikke minst skal vi huske på at det finnes dem som på grunn av annen sykdom er mer sårbare enn oss andre, og som dermed fortsatt vil kunne være bekymret for å komme tilbake på korpsøvelser og -aktiviteter for eksempel.

Men akkurat nå er det først og fremst en glede å kunne si: takk for innsatsen alle sammen, og fortsett å ta vare på hverandre.

Varme hilsener fra alle oss i Korpsnett Norge