Nyheter  Fredag 15. januar 2021

Planleggingen av Sommarlandfestivalen i Bø 2021 pågår for fullt

Det melder festivalgeneral Sverre Jacobsen, som ønsker skolekorps fra hele landet, velkommen til Bø i Midt-Telemark kommune 18. - 20. juni i år.

Flowrider

- I 2021 arrangerer vi vår 30. festival, forteller Sverre Jacobsen. - Vi skulle jo egentlig hatt jubileumsfestivalen i fjor. Men den ble jo, som bortimot alt annet, avlyst av kjente årsaker. Så nå inviterer vi i stedet til jubileumsfestival 18.-20. juni i år. Og vi er veldig fornøyde med at The Brazz Brothers tar turen for å holde spilleworkshop og konsert.

Sommarlandfestivalen ønsker å være en møteplass for ulike musikkaktiviteter for barn og ungdom.
- Sommarlandfestivalen er spesiell på den måten at alle kan være med uansett hva slags ensemble man er med i, opplyser festivalgeneralen. - Alle er like velkomne enten det dreier seg om skolekorps, barne- og ungdomskor, strykeorkestre, band og andre ensembler for barn og ungdom. Festivalen gir deltakerne en mulighet til både å oppleve den musikkmønstringen en musikkfestival skal være, og Bø Sommarland sine populære aktiviteter og tilbud.

Festivalen vil bli arrangert etter de gjeldende retningslinjene for smittevern. - Vi tar derfor forbehold om at noe av det planlagte programmet/innholdet kan bli endret, avslutter Sverre Jacobsen.

Lenke til Sommalandfestivalens nettside

Boe skulemusikk