Nyheter  Torsdag 19. september 2019

Sommerkurs for voksne 2020

22. - 26. juli 2020 arrangerer Korpsnett Norge sommerkurs for voksne på Bjerkely Folkehøgskole, Filsa. Hovedvekten av kurset er samspill i korps, men det blir også ensemblespill med instruktører. Kurset er åpent for alle uavhengig av organisasjonstilknytning og påmelding åpnes normalt i februar.

Vi møtes på onsdag ettermiddag og vil i løpet av fem dager spille mye som felles korps og i ensembler med instruktører. Det legges opp til en huskonsert underveis og en avskjedskonsert. Kurset er åpent for alle uavhengig av organisasjons­tilhørighet. Dette er femte året Korpsnett Norge arrangerer Sommerkurs for voksne på Bjerkely, og vi gleder oss til å treffe både nye og gamle deltakere. Flere og flere ser gleden i å sette av fem dager i sommerferien til å dyrke hobbyen sin og antall kursdeltakere øker fra år til år.

Nytt i år er at vi øker antall instruktører til ensembledagen. Vi fortsetter også med tilbud om å spille solostykke med akkompagnatør, siden det var svært populært i fjor.

Musikalsk leder på sommerkurset blir Eirik Bøhn Berntsen. Eirik har sin utdannelse fra musikk- og teatervitenskap ved Universitetet i Oslo, samt Norges Musikkhøgskole. Han har jobbet som musikalsk ansvarlig, komponist, sanger og pianist ved en rekke ulike oppsetninger, og jobber i tillegg som dubber, sanger og instruktør for diverse tegnefilmer. Han har forskjellige oppdrag for radio og tv. Eirik har jobbet som dirigent ved NMFs sommerkurs fra 1999-2008 og har dirigert både skolekorps og voksenkorps siden 1994.

Initiativtaker og primus motor for kurset, Marianne Gustafson, er administrativ leder.

Praktisk informasjon

Pris: kr 2900,- inkluderer måltider, overnatting og instruksjon. Sengetøy kan leies mot et tillegg kr 120,-. Tillegg for enkeltrom kr 300,-

Det er begrenset antall rom med toalett/dusj og de tildeles etter "førstemann til mølla"-prinsippet. Alle får enkeltrom som vil ha det, men blir det fullt er det et alternativ å dele rom.

Påmelding gjøres via skjemaet nedenfor innen 1. mai.
For avmelding etter påmeldingsfristen og frem til 20. juni refunderes halve kursavgiften. Etter dette gis ingen refusjon uten legeerklæring.

Bjerkely Folkehøgskole ligger i Åsnes kommune, 6 km fra tettstedet Flisa. Det tar omtrent 2 timer og 30 minutter å kjøre fra Oslo. Folkehøgskolen ligger midt mellom Kongsvinger og Elverum på riksvei to og en halv times biltur hver vei.

Det er også mulig å ta buss til Bjerkely. Se detaljer i kursbrosjyren.

Kontakpersoner:
Marianne Gustafson, administrativ kursleder: marianne.gustafson@afk.no
Unni Færøvik, daglig leder Korpsnett Norge: unni@korpsnett.no, 944 22 908

Brosjyre Sommerkurs for voksne 2020

Påmelding til Sommerkurs for voksne 2020

Ønsker overnatting i
Ønsker du å leie sengetøy? (koster 120 kr ekstra)
Samtykke til lagring av personopplysninger

Opplysningene deles ikke med tredjepart og benyttes bare til denne påmeldingen og gjennomføringen av dette kurset. Noen opplysninger lagres i samband med behov for dokumentasjon og krav til dette. Opplysninger om allergier, medisinbruk, sykdom eller andre sensitive opplysninger samles inn for deltakerens egen sikkerhet, og deles bare med personer som har nødvendig, legitimt behov for å motta slike opplysninger. Alle sensitive data slettes umiddeltbart etter at kurset er avsluttet.

Her finner du Lov om behandling av personopplysninger: https://lovdata.no/dokument/NL...