Nyheter  Fredag 6. januar 2023

Sommerkurs for voksne 2023 - Bjerkely folkehøgskole 26. - 30. juli

26. - 30. juli har vi nok en gang gleden av å invitere til sommerkurs for voksne på Bjerkely Folkehøgskole, Filsa. Hovedvekten av kurset er samspill i korps, men det blir også ensemblespill med instruktører. Kurset er åpent for alle uavhengig av organisasjonstilknytning.

OPPDATERING 9. januar kl. 14.25:
Kurset er nå fullt, og alle som melder seg på fra og med nå blir satt på venteliste.

Dere som spiller obo, fagott, tuba eller slagverk vil ha prioritet om det blir rom for det på grunn av besetningen.

_____________________________

Sommerkurset går, tradisjon tro, av stabelen i uke 30, og i år vil det altså nærmere bestemt si 26. - 30. juli.

Vi møtes på onsdag ettermiddag og vil i løpet av fem dager spille mye som felles korps og i ensembler med instruktører. Det legges opp til en huskonsert underveis og en avskjedskonsert. Kurset er åpent for alle uavhengig av organisasjons­tilhørighet. Dette er sjette året Korpsnett Norge arrangerer Sommerkurs for voksne på Bjerkely, og vi gleder oss til å treffe både nye og gamle deltakere. Flere og flere ser gleden i å sette av fem dager i sommerferien til å dyrke hobbyen sin og antall kursdeltakere øker fra år til år.

Morten Fagerjord

Morten Fagerjord er kursets musikalske leder for tredje år på rad. Morten er opprinnelig fra Mo i Rana i Nordland, men bor nå på Lillehammer. Hovedinstrumentet er slagverk, og han har blant andre spilt med Forsvarets Musikkorps Nord-Norge og Den Norske Operas orkester. Han avla dirigenteksamen ved Norges Musikkhøgskole i 2005, og jobber i dag som freelancedirigent i store deler av landet. I 2011 ble Morten tildelt prisen «Årets Dirigent» i Hedmark/Oppland, og i 2014 mottok han utmerkelsen «Årets NM-dirigent» fra under NM Janitsjar i Trondheim. De siste årene har Morten blitt hyppig brukt som dommer i konkurranser for amatør- og skolekorps.

Andre instruktører og ledelse

Flere instruktører lanseres etter hvert.

Initiativtaker og primus motor for kurset, Marianne Gustafson, er nok en gang administrativ leder, som hun har vært så lenge sommerkurset har eksistert.

Praktisk informasjon

Pris dobbeltrom: kr 3100, - *
Pris enkeltrom: kr 3400, - *

*Prisen inkluderer måltider, overnatting og instruksjon.

Sengetøy kan leies mot et tillegg kr 150,-.

Det er begrenset antall rom med toalett/dusj og de tildeles etter "førstemann til mølla"-prinsippet. Alle får enkeltrom som vil ha det, men blir det fullt er det et alternativ å dele rom.

  • For avmelding etter påmeldingsfristen og frem til 20. juni refunderes halve kursavgiften. Etter dette gis ingen refusjon uten legeerklæring.
  • Dersom kurset må avlyses eller antall deltakere begrenses på grunn av pålegg fra offentlig myndighet i forbindelse med koronapandemien, vil innbetalt deltakeravgift bli refundert for de det evt gjelder.

Bjerkely Folkehøgskole ligger i Åsnes kommune, 6 km fra tettstedet Flisa. Det tar omtrent 2 timer og 30 minutter å kjøre fra Oslo. Folkehøgskolen ligger midt mellom Kongsvinger og Elverum på riksvei to og en halv times biltur hver vei. Det er også mulig å ta buss til Bjerkely.

Kontakpersoner:
Marianne Gustafson, administrativ kursleder: marianngu@viken.no
Unni Færøvik, daglig leder Korpsnett Norge: unni@korpsnett.no, 944 22 908

Påmelding til Sommerkurs for voksne på Bjerkely 2023 - NB: det er venteliste

Det er kommet svært mange påmeldinger og overnattingskapasiteten er sprengt på kursstedet. Dere som melder dere på fra og med nå blir satt på venteliste. Obo, fagott, tuba og slagverk har prioritet ved ledig kapastitet pga. besetning.

Ønsker overnatting i
Ønsker du å leie sengetøy? (koster 150 kr ekstra)
Samtykke til lagring av personopplysninger

Opplysningene deles ikke med tredjepart og benyttes bare til denne påmeldingen og gjennomføringen av dette kurset. Noen opplysninger lagres i samband med behov for dokumentasjon og krav til dette. Opplysninger om allergier, medisinbruk, sykdom eller andre sensitive opplysninger samles inn for deltakerens egen sikkerhet, og deles bare med personer som har nødvendig, legitimt behov for å motta slike opplysninger. Alle sensitive data slettes umiddeltbart etter at kurset er avsluttet.Her finner du Lov om behandling av personopplysninger: https://lovdata.no/dokument/NL...

Forbehold vedrørende gjennomføring og kriterier for deltakelse, bl.a. som følge av koronasituasjonen

Selv om det per nå ikke foreligger reguleringer som hindrer eller begrenser gjennomføring i forbindelse med pandemi eller andre forhold, vil gjennomføring av kurset vil være avhengig av statlige og kommunale myndigheters til enhver tid gjeldende forskrifter og reguleringer for gjennomføring.

* Dersom kurset skulle bli avlyst på grunn av slike endringer (force majeure) vil innbetalt kursavgift bli tilbakebetalt i sin helhet.

* Unngå å reise til kurset ved mistanke om smitte av Covid19.

* Kravene til karantene varierte gjennom Covid19-pandemien. Dersom nye karanteneregler innføres, og noen havner i karantene like i forkant av, eller underveis i kurset, vil de til enhver tid gjeldende karantereglene være styrende for hvordan dette løses.