Nyheter  Mandag 22. november 2021

LANDET RUNDT: Smågardistene – Stabekk skoles musikkorps søker trompet/kornettinstruktør

Fra januar 2022 trenger Smågardistene en motivert og inspirerende instruktør til enkeltundervisning av elever på trompet/kornett.

Det er ønskelig at undervisningen foregår på mandager, men dette kan eventuelt tilpasses. Vi ønsker fortrinnsvis oppstart i SFO-tid, men senere oppstart kan også være aktuelt. Det vil dreie seg om 5-10 elever. Tidsperiode og timeantall kan variere med antall elever. Vi har god rekruttering og regner med økende antall elever etter jul.Stabekk skole ligger på Bekkestua i Bærum svært sentralt i nærheten av T-bane, trikk og buss.

Ønskede kvalifikasjoner: Relevant musikkfaglig kompetanse. Gjerne student.

Søknad med CV sendes på e-post til smagardistene@gmail.com så snart som mulig, men helst innen 1. desember 2021. Vi behandler søknader fortløpende.

For spørsmål, ta kontakt med undervisningsansvarlig Sissel Reikerås på 473 27 236 eller sissel.reikeras@gmail.com eller styreleder i korpset Åse Nossum på 917 46 254 eller asenossum@gmail.com.

Smågardistene har 86 medlemmer i alderen 8 til 18 år, fordelt på hovedkorps, juniorkorps og aspirantkorps. Dirigent for hovedkorpset er Ingunn Hammerseth, mens juniorer og aspiranter ledes av Mona Kristine Østenstad. Se www.smågardistene.no og Smågardistene på Facebook for mer informasjon om korpset.