Nyheter  Torsdag 11. juni 2020

UNG Dirigent-kurs 11. - 13. september i Oslo

Korpsnett Norge har gleden av å kunne tilby dirigentkurset UNG Dirigent i samarbeid med De unges orkesterforbund (UNOF) og Dirigentløftet. UNG Dirigent arrangeres to ganger årlig, og neste kurs ut finner sted på Haraldsheim Vandrerhjem i Oslo helgen 11. - 13. september. Kurset er for unge dirigenter i alderen 13 til 20 år.

Påmeldingsfrist 15. august.

Kurset er nivådelt og passer både for deg som aldri har stått foran et orkester og deg som har prøvd litt før. Det koster bare 200 kroner å være med, og vi kan dekke reise fram og tilbake til kurset. Deltakerne bor på vandrerhjemmet sammen med egne ungdomsledere og instruktørene.

Om kurslederen
Gjennom fire UNG Dirigent-kurs har dirigent og pedagog Mathias Gran utviklet eget musikalsk materiale som egner seg perfekt for å øve på dirigering. Stykkene er relativt enkle å spille slik at musikerne som spiller lett kan følge dirigenten, og viktige elemeter som skal læres blir en naturlig del av musikken.

På kurset spiller deltakerne i et lite ensemble mens de bytter på å dirigere hverandre. Det vil også bli et eget øvingsorkester der de som vil får dirigere mot slutten av kurset.

Tre nivåer
Deltakere som aldri har prøvd dirigering før, vil bli godt tatt vare på på nivå 1, de som har noe erfaring og vært på lignende kurs før, kan begynne rett på nivå 2. Nivå 3 er en videreføring av nivå 2 og forutsetter at du har deltatt på nivå 2 før og kjenner materialet vi bruker.

Etter påmelding vil det bli planlagt og bestemt hvordan reisen skal foregå, og vi prøver å få til at flest mulig av deltakerne reiser på samme avganger med fly, tog eller buss, kanskje sammen med en leder. Overnatting, reise og mat er inkludert i deltakerprisen på 200 kr.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på epost til korpsnett@korpsnett.no.

Alder: 13 - 20 år

Sted: Haraldsheim Vandrerhjem i Oslo

Påmeldingsfrist 15. august.

Påmelding via nettsiden til De unges orkesterforbund

Kursbrosjyre UNG Dirigent 11. - 13. september kan lastes ned her