Nyheter  Torsdag 25. januar 2024

NYHET: Sommerkurs for voksne 2024 - Evje folkehøgskole, Agder

31. juli - 4. august har vi gleden av å invitere til vårt splitter nye sommerkurs for voksne på Evje folkehøgskole i Agder. Kurset er åpent for alle uavhengig av organisasjonstilknytning.

Evje folkehogskole ill

Sommerkurset arrangeres i uke 31 og vi møtes onsdag ettermiddag. I løpet av fem dager spilles det mye som felles korps, men dere får både talekor og musikkteori med på kjøpet. Det legges opp til en huskonsert underveis og en avskjedskonsert. Dette er første gang Korpsnett Norge arrangerer Sommerkurs for voksne på Evje folkehøgskole helt sør i Setesdal, og vi gleder oss til å bli kjent med dere.

I tillegg til samspill i korps og alt som hører med der, står også talekor og musikkteori på planen.

Eirik Bohn Berntsen

Musikalsk leder: Eirik Bøhn Berntsen

Musikalsk leder på sommerkurset blir Eirik Bøhn Berntsen. Vi er svært glade for å ha ham som musikalsk leder på Sommerkurs for voksne - Evje folkehøgskole. Han var musikalsk leder på sommerkurset vårt på Bjerkely Folkehøyskole i flere år, og er en svært habil kursleder og dirigent. Eirik har sin utdannelse fra musikk- og teatervitenskap ved Universitetet i Oslo, samt Norges Musikkhøgskole. Han har jobbet som musikalsk ansvarlig, komponist, sanger og pianist ved en rekke ulike oppsetninger, og jobber i tillegg som dubber, sanger og instruktør for diverse tegnefilmer. Han har forskjellige oppdrag for radio og tv. Eirik har jobbet som dirigent ved en rekke sommerkurs tidligere også, og har dirigert både skolekorps og voksenkorps siden 1994.

Kursleder

Marianne Gustafson er administrativ leder, slik hun også har vært på Bjerkely-kurset i alle de 7 årene kurset der har eksistert.

Praktisk informasjon

Pris dobbeltrom: kr 4750, - *
Pris enkeltrom: kr 5150, - *

*Prisen inkluderer måltider, overnatting og instruksjon.

Sengetøy kan leies mot et tillegg kr 150,-.

Det er toalett og dusj på alle rom.

________

PÅMELDINGSFRIST: 1. mai 2024 (påmelding er bindende etter påmeldingsfristens utløp).

  • Ved avmelding etter at påmeldingsfristen er gått ut 1. mai og fram til og med 24. juni, faktureres 50 % av kursavgiften.
  • Ved avmelding etter 24. juni faktureres 100 % av kursavgiften.
  • Etter 24. juni gis det ingen refusjon uten legeerklæring.

________

Evje folkehøgskole ligger i Evje og Hornnes kommune, så og si i hjertet av Agder, i naturskjønne omgivelser med inngang til både Setesdalen og ekte sørlandsidyll. Det er gode bussforbindelser til Kristiansand, og det går også buss til Arendal og Haukeli. Via disse stedene er det enkelt å komme fra Oslo, Stavanger og Bergen med Setesdal Bilruter, Konkurrenten.no, Haukeliekspressen, Vy og Norway Bussekspress. Kommer du med fly eller tog til Kristiansand, er det enkelt å komme seg videre opp til Evje med buss. Finn reiseruten din HER.
________

Rabatt for å delta på både Evje-kurset og Bjerkely-kurset:
Dersom dere melder dere på begge våre sommekurs for voksne, både her på Evje-kurset og kurset vi har uken før på Bjerkely Folkehøyskole på Flisa (publiseres senere) i Innlandet, gir vi 500, - kroner i samlet rabatt. Rabatten kommer til syne på fakturaen.

Kontakpersoner:
Marianne Gustafson, administrativ kursleder: marianngu@bfk.no
Jan Erik Helleren, musikksjef Korpsnett Norge: jan.erik.helleren@korpsnett.no, 944 22 908.

Ønsker overnatting i

Det er dusj og toalett i alle rom.

Ønsker du å leie sengetøy? (koster 150 kr ekstra)
Samtykke til lagring av personopplysninger

Opplysningene deles ikke med tredjepart og benyttes bare til denne påmeldingen og gjennomføringen av dette kurset. Noen opplysninger lagres i samband med behov for dokumentasjon og krav til dette. Opplysninger om allergier, medisinbruk, sykdom eller andre sensitive opplysninger samles inn for deltakerens egen sikkerhet, og deles bare med personer som har nødvendig, legitimt behov for å motta slike opplysninger. Alle sensitive data slettes umiddeltbart etter at kurset er avsluttet.Her finner du Lov om behandling av personopplysninger: https://lovdata.no/dokument/NL...

Forbehold vedrørende gjennomføring og kriterier for deltakelse

Selv om det per nå ikke foreligger reguleringer som hindrer eller begrenser gjennomføring i forbindelse med pandemi eller andre forhold, vil gjennomføring av kurset vil være avhengig av statlige og kommunale myndigheters til enhver tid gjeldende forskrifter og reguleringer for gjennomføring.

* Dersom kurset skulle bli avlyst på grunn av slike endringer (force majeure) vil innbetalt kursavgift bli tilbakebetalt i sin helhet.