Styret

Landsstyret i Korpsnett Norge for inneværende landsmøteperiode, 2021-2023, ble valgt på landsmøtet 18. april 2021.

 • Morten Skaarer2019

  Morten Skaarer, f. 1967

  Leder

  Morten har spilt siden 1975 og er i dag aktiv hornist både i flere mindre ensembler og i symfoniorkester. Han har bred erfaring fra mange tillitsverv innen både korpsbevegelsen og annen frivillighet både i Norge og Danmark. Morten er utdannet siviløkonom, og jobber til daglig som seksjonssjef i Forsvarsbygg, i tillegg til å være hovedtillitsvalgt for Akademikerne i Staten. Morten har solid kompetanse innenfor økonomi, styring og ledelse.

 • Per Erling Lokken

  Per Erling Løkken, f. 1971

  Nestleder

  Per Erling bor på Skedsmokorset og har vært aktiv i korpsbevegelsen i over 30 år. Han har erfaring som styremedlem i korps, korpsleder, dirigent i skolekorps og som tillitsvalgt i NMF Akershus. Han spiller i dag tuba i Skedsmo Janitsjar. Til daglig jobber Per Erling som salgsdirektør i BNP Paribas Cardif. Han er utdannet økonom og har tidligere jobbet i bank og forsikring

 • Sabrina Gabrielsen 2

  Sabrina Gabrielsen. f. 1993

  Styremedlem

  Sabrina Miranda Gabrielsen kommer fra Borhaug i Farsund kommune. Hun har spilt kornett i Borhaug musikkorps i 18 år og er i dag styreleder for korpset. Sabrina er utdannet lærer og jobber på en barneskole i kommunen.

 • Dagny Gronnestad

  Dagny Grønnestad f. 1969

  Styremedlem

  Dagny bor på Bokn i Rogaland og spiller kornett i Bokn Musikkorps. Der har hun spilt siden hun var 12 år med noen korte avbrekk. Bokn Musikkorps har både skolekorps og voksenkorps, og Dagny har hatt styreverv der både som sekretær, kasserer og leder. Hun har også spilt to år i Stangaland Brass på Karmøy. Til daglig jobber Dagny som regnskapsfører i HighComp AS på Bokn.

 • Asle-tellefsen

  Asle Tellefsen, f. 1994

  Styremedlem

  Asle bor i Bergen, men er opprinnelig fra Mandal. Han er fløytist. Han har tidligere fullført ti år i Mandal Guttekorps, og senere spilt i Mandal Musikkforening. Til daglig er han student på UiB, med Bachelor i anvendt filosofi. Han har tidligere hatt verv som URG representant til UKM, leder av Mandal Barne- og Ungdomsråd og har deltatt i KNN UNG-programmet og Korpsnett Norges styre for barne- og ungdomsarbeid. Asle har tatt initiativ til oppstarten av KUR - Korpsnetts ungdomsråd og er prosjektleder for KUR.

 • Anna Ignate Nygard

  Anna Ignate Nygård

  Styremedlem