Styret

Landsstyret i Korpsnett Norge for inneværende landsmøteperiode, 2023-2025, ble valgt på landsmøtet 23. april 2023.

 • Morten Skaarer2019

  Morten Skaarer, f. 1967

  Leder

  Morten har spilt siden 1975 og er i dag aktiv hornist både i flere mindre ensembler og i symfoniorkester. Han har bred erfaring fra mange tillitsverv innen både korpsbevegelsen og annen frivillighet både i Norge og Danmark. Morten er utdannet siviløkonom, og jobber til daglig som seksjonssjef i Forsvarsbygg, i tillegg til å være hovedtillitsvalgt for Akademikerne i Staten. Morten har solid kompetanse innenfor økonomi, styring og ledelse.

 • Per Erling Lokken

  Per Erling Løkken, f. 1971

  Nestleder

  Per Erling bor på Skedsmokorset og har vært aktiv i korpsbevegelsen i over 30 år. Han har erfaring som styremedlem i korps, korpsleder, dirigent i skolekorps og som tillitsvalgt i NMF Akershus. Han spiller i dag tuba i Skedsmo Janitsjar. Til daglig jobber Per Erling som salgsdirektør i BNP Paribas Cardif. Han er utdannet økonom og har tidligere jobbet i bank og forsikring

 • Sabrina Gabrielsen 2

  Sabrina Gabrielsen. f. 1993

  Styremedlem

  Sabrina Miranda Gabrielsen kommer fra Borhaug i Farsund kommune. Hun har spilt kornett i Borhaug musikkorps i 18 år og er i dag styreleder for korpset. Sabrina er utdannet lærer og jobber på en barneskole i kommunen.

 • Asle-tellefsen

  Asle Tellefsen, f. 1994

  Styremedlem

  Asle bor i Bergen, men er opprinnelig fra Mandal. Han er fløytist. Han har tidligere fullført ti år i Mandal Guttekorps, og senere spilt i Mandal Musikkforening. Til daglig er han student på UiB, med Bachelor i anvendt filosofi. Han har tidligere hatt verv som URG representant til UKM, leder av Mandal Barne- og Ungdomsråd og har deltatt i KNN UNG-programmet og Korpsnett Norges styre for barne- og ungdomsarbeid. Asle har tatt initiativ til oppstarten av KUR - Korpsnetts ungdomsråd og er prosjektleder for KUR.

 • Anna Ignate Nygard

  Anna Ignate Nygård, f. 2004

  Styremedlem

  Anna Ignate er opprinnelig fra Bergen, men bor nå i Bø i Telemark der hun er blomsterdekoratør-lærling. Anna Ignate har saksofon som hovedinstrument, og spilte ti år i Bremsnes og Bruvoll Musikkorps, før hun flyttet til Averøy på Nordmøre og fortsatte i Averøy Ungdomskorps. Hun har tidligere hatt verv som Ungdomsrepresentant hos Kulturtanken for LNU, og var leder for Korpsnetts Ungdomsråd i perioden 2022 - 2023.

 • Aud Irene Hamre Rogn 1

  Aud Irene Hamre Rogn f. 1973

  Styremedlem

  Aud Irene bor i Vang i Valdres, og spiller kornett i Fjellblom musikklag. Hun har allerede en periode bak seg som styremedlem hos oss, og er nå tilbake i landsstyret igjen. Aud Irene har lang erfaring som lokalpolitiker og har sittet to perioder i kommunestyret i Vang kommune og ble i 2011 - 2015 gitt tillit som varaordfører. Hun har også vært med å stifte Vang turlag, vært leder i barnas turlag, og har sittet som styremedlem i flere styrer, blant annet Nasjonalparkstyret for Jotunheimen og Utladalen landskapsvernområde. Aud Irene har utdanning i regnskap og økonomi og jobbet i likningsetaten, men har senere tatt utdanning i sykepleie. Til daglig jobber Aud Irene som anestesisykepleier ved Anestesi- og akuttmedisinsk avd. Lærdal sjukehus.

 • Leiv Aarflot 2

  Leiv Aarflot, f. 1948

  Styremedlem

  Leiv bur i Fosnavåg på Sunnmøre og er aktiv i Herøy Janitsjar, der han er styreleiar, og i Volda Veterankorps. Han har spelt i korps sidan han starta i for 65 år sidan i Volda Gutemusikk. Sidan har han vore med i korps/orkester i studietida i Oslo, i Heradsbygda, Spelkavik og Ulsteinvik. I tillegg spelte han i Ulstein Storband i 17 år. Starta på trompet og så via horn til trombone. Leiv er pensjonert veterinær.