Ansatte og engasjerte medspillere

Korpsnett Norges hovedkontor og daglige leder holder til i Møllergata 39 like ovenfor Youngstorget i Oslo sentrum.

Der er vi samlokalisert med bl.a. Norsk Musikkråd, Musikkens Studieforbund, UNOF - De unges orkesterforbund, FolkOrg, Klassisk, Krafttak for sang, Norske Symfoni-Orkestres Landsforbund, Norsk Bluesunion, Norsk sangerforbund, Norske Trekkspilleres Landsforbund, Oslo musikkråd, Stiftelsen BluesNews og Ung i kor.

Korpsnett Norge har også etablert et kontor i Vestnes kommune i Møre og Romsdal som base for vår musikksjef.

 • Unni Faerovik Kvadrat

  Unni Færøvik

  Daglig leder

  Unni Færøvik har en mastergrad i kulturstudier med fordypning i kulturadministrasjon fra Høgskolen i Telemark, avd. Bø. Hun har også tatt korpsledelse og administrasjon og ledelse ved Norges Musikkhøgskole. Hun har jobbet som korpsdirigent og waldhorninstruktør. Unni har hatt styreverv på nasjonalt-, fylkes- og lokalnivå og er svært engasjert i arbeidet for å lage gode rammevikår for det frivillige musikk- og kulturlivet.

  unni@korpsnett.no

  944 22 908

 • Profilbilde Jan Erik Helleren edited

  Jan Erik Helleren

  Musikksjef

  Jan Erik Helleren er utdannet instrumentalpedagog fra Østlandets Musikkonservatorium i Oslo, og har slagverk som hovedinstrument. Han har også videreutdanning i korpsdirigering ved Institutt for musikk og dans ved Universitetet i Stavanger. I tillegg til musikkutdanningen har Jan Erik også bakgrunn som journalist i avis, radio og tv, med 7 års fartstid i NRK og lang erfaring som frilansjournalist for aviser og magasiner. Jan Eriks hovedansvarsområde er den musikkfaglige delen av Korpsnett Norges kurs- og arrangmentsvirksomhet, for eksempel samspillkurs, sommerkurs, NM i marsjering for skole- og amatørkorps i tillegg til kursing og veiledning for lærere, korpsstyrer, dirigenter, skole- og kulturskoleledere og andre i arbeidet med klassekorpsundervisning og rekrutteringsarbeid.

Våre engasjerte medspillere

I tillegg til daglig leder og musikksjef har vi en rekke engasjerte medspillere. Dette er dirigenter, instruktører, frilansmusikere og andre vi samarbeider med i forbindelse med våre kurs, arrangement og liknende.

 • Bente Illevold 148881 WEB 1

  Bente Illevold

  Frilans musiker, dirigent og instruktør

  Bente Illevold (f. 1983) kommer fra Rendalen i Østerdalen, og spiller eufonium. Bente brukes ofte som musikalsk leder og instruktør på våre samspillkurs. Gjennom de siste årene har hun markert seg som en innovativ utøver og høstet annerkjennelse for sine framførelser av flere nye verker for instrumentet,. Dette kan høres på hennes første album «Klangen fra de dype skoger» som nylig er utgitt på Lawo Classics. Bente har masterutdanning fra Norges musikkhøgskole, pedagogutdanning fra Barratt Dues Musikkinstitutt og har spilt med flere av landets profesjonelle korps og orkestre. Hun er brennende opptatt av å utvide eufoniumrepertoaret og la instrumentet utfolde seg i nye konstellasjoner og sammenhenger, noe som også gjenspeiles i hennes undervisningsmetoder. Hun har arbeidet som lektor ved flere videregående skoler og som timelærer ved Universitet i Oslo, i tillegg til å holde masterclass og foredrag nasjonalt og internasjonalt. Til daglig arbeider hun som frilansmusiker og pedagog, og er jevnlig å se som gjestelærer ved landets utdanningsinstitusjoner, dirigent og instruktør i korpsbevegelsen og som solist ved internasjonale festivaler. Bente tilhører artistgalleriet hos S.E. Shires Company, og spiller på Q41 Shires eufonium.

  bente@euphonia.no

  417 67 398