Utlånsinstrumenter

Med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB har Korpsnett Norge en utlånsordning for korpsinstrumenter, som for øyeblikket omfatter 18 skoler over hele landet. Instrumenter kan lånes ut dersom vi har tilgjengelig. Søknadsfrist er 1. mars hvert år.

Vi gjør oppmerksom på at det få ledige utlånsinstrumenter for øyeblikket.

Søknad om utlånsinstrumenter oppstart 2020

Søknadsfrist for utlånsinstrumenter til klassekorps med oppstart høsten 2020 er 1. mars.

Tildelingen vil basere seg på redistribusjon av instrumenter dersom andre prosjekter med klassekorps slutter med klassekorps eller de har betydelig lavere elevtall. Vi oppfordrer derfor alle som vil starte med klassekorps høsten 20202 til å søke om instrumenter også andre steder.

Instrumentene er innkjøpt med tanke på at det er skoleklasser som skal bruke dem, og vi har valgt instrumenter i en rimelig, men fullt brukbar prisklasse, samtidig som enkelte instrumenter er innkjøpt i juniorversjoner. Det gjelder for eksempel trombonene, som er såkalte Bb/C-tromboner med kort slide. Så har vi barnevalthorn, fløyter med bøyd munnstykke, lette små skarptrommer og stortrommer osv.

Selv om vi ikke skulle ha ledige utlånsinstrumenter kan vi tilby oppstartsveiledning for grunnskole- og kulturskoleledere og tillitsvalgte i skolekorpsene. I tillegg kan vi bistå med kurs og veiledning for lærere som skal i gang med klassekorps i musikktimene.

Ta kontakt på korpsnett(a)korpsnett.no for mer informasjon

Retningslinjer for tildeling av utlånsinstrumenter

Søknadsskjema om utlånsinstrumenter