Testamentariske gaver og donasjoner

Korpsnett Norge har inngått samarbeid med Jurio og som gir den som oppretter et testament en mulighet for å gjøre det gratis dersom en del av arven doneres til oss eller en av Jurios øvrige samarbeidspartnere.

Wide banner Jurio NO nr2

Å opprette et testament hvor en del av arven er donert til en veldedig organisasjon koster ingenting, hverken for organisasjonen eller for giverne.

På nettsiden https://www.jurio.com/no kan du lage et skreddersydd testament på under 15 minutter – hvor og når det måtte passe deg. Og når du inkluderer Korpsnett Norge i din siste vilje blir hele testamentet gratis.

Med et testament kan du f.eks. sørge for at partneren din arver av deg, avklare hvordan arven skal fordeles mellom barna dine, eller sørge for at arven etter deg blir såkalt særeie. Det er med andre ord et veldig viktig dokument, som kan utgjøre en stor forskjell for de du etterlater deg. Ikke minst så kan du gi et siste bidrag til en sak du brenner for. Vi i Korpsnett Norge samarbeider med den juridiske digitale tjenesten, Jurio.

Ved å donere en gave til Korpsnett Norge i testamentet ditt, støtter oss i arbeidet med å skape gode kurs- og aktivitetstilbud for musikkorpsene i Norge. Som takk blir altså testamentet ditt helt kostnadsfritt.

Å opprette et testament med Jurio er enkelt og greit. Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmål på deres digitale skjema, og deretter signere dokumentet foran to vitner.

Prosessen er tydelig veiledet og du får løpende informasjon og støtte hele veien frem til mål. Har du allerede et testament fra før, men ønsker å endre det? I det nye testamentet du oppretter med Jurio står det at det nye erstatter det gamle, så det er ingen tvil om hva ditt ønske er. Ta kontroll over fremtiden din og opprett testamentet ditt i dag.

Klikk på ‘Opprett et testament’ for å komme i gang!
Husk: For at testamentet skal være gyldig må det undertegnes for hånd foran to samtidig tilstedeværende vitner, som også må undertegne testamentet. Jurio veileder deg gjennom hele prosessen.

Takk for at du støtter Korpsnett Norges arbeid for korpsbevegelsen i Norge.

Her finner du nettsiden til Jurio Her kommer du direkte til siden for opprettelse av testament

Korpsnett og Jurio 2