Styret

Landsstyret i Korpsnett Norge for inneværende landsmøteperiode, 2017-2019, ble valgt på landsmøtet 23. april 2017.

 • Morten Skaarer2019

  Morten Skaarer, f. 1967

  Leder

  Morten har spilt siden 1975 og er i dag aktiv hornist både i flere mindre ensembler og i symfoniorkester. Han har bred erfaring fra mange tillitsverv innen både korpsbevegelsen og annen frivillighet både i Norge og Danmark. Morten er utdannet siviløkonom, og jobber til daglig som seksjonssjef i Forsvarsbygg, i tillegg til å være hovedtillitsvalgt for Akademikerne i Staten. Morten har solid kompetanse innenfor økonomi, styring og ledelse.

 • Filler Default

  Per Erling Løkken, F. 1971

  Nestleder

  Per Erling bor på Skedsmokorset og har vært aktiv i korpsbevegelsen i over 30 år. Han har erfaring som styremedlem i korps, korpsleder, dirigent i skolekorps og som tillitsvalgt i NMF Akershus. Han spiller i dag tuba i Skedsmo Janitsjar. Til daglig jobber Per Erling som salgsdirektør i BNP Paribas Cardif. Han er utdannet økonom og har tidligere jobbet i bank og forsikring

 • Filler Default

  Aksel G. Roksti, f. 1946

  Aksel G. Roksti spiller kornett, og var en av initiativtakerne til Korpsnett Norge i 2001. Aksel har lang fartstid innen frivillige organisasjoner, og i tillegg til styreverv i Korpsnett Norge, er han også styremedlem i Ski musikkråd, Akershus musikkråd og styreleder i Ski kulturforum. Og for kort tid siden valgt inn som nleder i VOFO Akershus. I sammenheng med Frivillighet Norge sitter han i et utvalg som skal utarbeide en veileder når det gjelder frivillige lag og foreningers samarbeide med kommunen lokalt.

 • Filler Default

  Aud Irene Hamre Rogn f. 1973

  Aud Irene bor i Vang i Valdres, og spiller kornett i Fjellblom musikklag. Hun har sittet to perioder i kommunestyret i Vang kommune og ble i 2011 - 2015 gitt tillit som varaordfører. Aud Irene har vært med å stifte Vang turlag, vært leder i barnas turlag, og har sittet som styremedlem i flere styrer, blant annet Nasjonalparkstyret for Jotunheimen og Utladalen landskapsvernområde. Aud Irene har utdanning i regnskap og økonomi og jobbet i likningsetaten, men har senere tatt utdanning i sykepleie. Til daglig jobber Aud Irene som anestesisykepleier ved Anestesi- og akuttmedisinsk avd. Lærdal sjukehus.

 • Trude-Lindgren-1920

  Trude Lindgren, f. 1962

  Styremedlem

  Trude Lindgren er født i Oslo, men flyttet til Bø i 1989 hvor hun er gift og har 3 barn. Hun jobber i en industribedrift, og er aktivt med i mye av det lokale som skjer i Bø. Trude har vært leder i Bø skulemusikk i 10 år, vært styremedlem i Telemark Kulturnettverk og styremedlem i håndballgruppa. Trude ble kåret til Årets Bøhering i 2007 og Telemark Ildsjel i 2008.

 • Asle-tellefsen

  Asle Tellefsen f. 1994

  Styremedlem

  Asle bor i Bergen, men er opprinnelig fra Mandal. Han er fløytist. Han har tidligere fullført ti år i Mandal Guttekorps, og senere spilt i Mandal Musikkforening. Til daglig er han student på UiB, med Bachelor i anvendt filosofi. Han har tidligere hatt verv som URG representant til UKM, leder av Mandal Barne- og Ungdomsråd og har deltatt i KNN UNG-programmet og Korpsnett Norges styre for barne- og ungdomsarbeid. Asle har tatt initiativ til oppstarten av KUR - Korpsnetts ungdomsråd og er prosjektleder for KUR.

 • Dagny-Gronnestad-2019

  Dagny Grønnestad f. 1969

  Dagny bor på Bokn i Rogaland og spiller kornett i Bokn Musikkorps. Der har hun spilt siden hun var 12 år med noen korte avbrekk. Hun har også spilt to år i Stangaland Brass på Karmøy. Dangy er styreleder for Bokn Musikkorps som har både skolekorps og voksenkorps. Tidligere har hun hatt styreverv der både som sekretær, kasserer og leder. Til daglig jobber Dagny som regnskapsfører i HighComp AS på Bokn.