Nyheter  Søndag 23. februar 2020

Aktiv vår for Follo Seniororkester

"Perler fra Broadway" og konsert med Hilde Louise Asbjørnsen. Det er bare noe av det som står på programmet for Follo Seniororkester og Follo Seniororkesters storband denne våren.

Follo Seniororkester

Konserten "Perler fra Broadway" spilles i Kolben kulturhus på Kolbotn tirsdag 10. mars klokken 12.00. Korpset har denne gangen inngått samarbeid med elever fra musikklinjen ved Edvard Munch videregående skole. Og elevene vil krydre konserten med en rekke vokalinnslag. - De stiller med sanger fra “That’s Entertainment”, “Oliver” og “The Phantom Of The Opera”, forteller Hans Fr. Kummervold fra Follo Seniororkester.

Korpset består av medlemmer som er pensjonister og har god tid. Derfor arrangeres alle konsertene på dagtid, både konsertene med hele korpset, storbandet eller når de arrangerer kammerkonserter med mindre grupper.

Korpset har sitt eget storband, og denne vårens store prosjekt for storbandet er to konserter med Hilde Louise Asbjørnsen. Mandag 18. mars klokken 11.00 i Parkteatret i Moss og mandag 30. mars klokken 12.00 i Kolben kulturhus.

Både korpset og storbandet ledes av sin faste dirigent Kjell Martinsen, som er pensjonert major og dirigent for blant andre Hans Majestet Kongens Gardes Musikkorps og Forsvarets Musikkorps Østlandet.

I tillegg til de nevnte konsertene byr korpset på "Sommerlette toner" i Kolben kulturhus torsdag 16. juni. Den konserten starter også klokken 12.00.