Nyheter  Torsdag 23. april 2015

Aktivitetstips for unge musikanter - innledning (også for dere voksne)

Mari Hauglum Bermingrud og Bente Illevold har skrevet en artikkel med gode tips til hjemmeøving, og oversikt ulike aktivitetsapper spesielt tilrettelagt for unge musikanter.

Mari Bermingsrud
Bente Illevold red

Mange skolekorpsmusikanter og foresatte lurer på hva dere selv kan gjøre for å holde motivasjon og spilleglede oppe nå som vanlig korpsaktivitet er veldig redusert. Selv om vi gradvis kommer tilbake til en mer normal situasjon, er det fortsatt en god stund til alt vil være helt tilbake til full drift.

De fleste av oss har mer fritid enn vi vanligvis har, slik at det er tid nok til å undersøke nye kilder til kunnskap, inspirasjon og lærdom. Vi har derfor satt sammen en samling med apper, nettsider og YouTube-kanaler hvor du kan utfolde deg, få utfordringer og gleder. Til slutt oppsummerer vi med noen enkle øvingstips/aktivitetstips du kan gjøre på gamlemåten, helt uten skjerm og wifi😊

Korpsnett Norge ønsker å gjøre dere som er foresatte, oppmerksomme på at en del av de appene som omtales i disse artiklene medfører ekstra kostnader, så vi anbefaler dere å bli enige med barna om hvilke apper det er ok å laste ned. Korpsnett Norge er ikke ansvarlige for innhold fra eksterne leverandører.