Nyheter  Tirsdag 14. februar 2023

H.M. Kongens Gardes 3. gardekompani til Klassekorpsfestivalen på Hønefoss 23. mai

Det er fem år siden sist, men nå er alt klart for en ny klassekorpsfestival på AKA Arena.

Klassekorpsfestival Honefoss 2023 1

Ringerike kommune, med byen Hønefoss som et sentralt midtpunkt, har over lang tid satset på klassekorps i grunnskolen i samarbeid med skolekorpsene, to lokale banker og oss i Korpsnett Norge. I 2018 deltok 500 barn fra klassekorpsprosjekt på 12 skoler fordelt på fra Buskerud, Oppland, Oslo og Akershus sammen med Gardemusikken i et storslått arrangement på Hønefoss Ballklubbs hjemmebane AKA Arena. Nå inviterer vi til ny festival i samarbeid med lokale krefter samme sted tirsdag 23. mai. Det blir is og brus, medaljer, oppmarsj, fellesnummer, konsertstafett og alt som hører med et ekte korpsstevne. Og som sist deltar selvsagt også H.M. Kongens Gardes musikkorps.

Invitasjon sendes ut til alle våre klassekorpsprosjekt i rimelig reiseavstand fra Hønefoss. Men arrangementet er også åpent for andre klassekorps dersom det er tilstrekkelig kapasitet. Ta kontakt med oss på epost korpsnett@korpsnett.no. Detaljert program publiseres så snart alle detaljer er klare.

Klassekorpsmedaljen staende insta 1 1

Festivalmedaljen

Et hvert korpsstevne med respekt for seg selv har selvsagt en medalje. Klassekorpsfestival-medaljen er utviklet i samarbeid med Musette. Alle deltakere på våre klassekorpsfestivaler* får hver sin til odel og eie.

* Det arrangeres også klassekorpsfestival i Nome, Telemark, samme uke. Mer om det arrangementet når alt er klart der.

Samarbeidspartnere klassekorps 1 2