Nyheter  Tirsdag 14. februar 2023

Telemark Messingkvintett til Klassekorpsfestivalen Ulefoss 11. mai

Vi har gleden av å ønske velkommen til årets regionale klassekorpsfestival på Ulefoss. Telemark Messingkvintett tar også turen for å spille sammen med klassekorpsmusikantene fra regionen.

Klassekorpsfestival Ulefoss 2023 1

Festivvalen arrangeres i samarbeid med Lunde og Ulefoss skolekorps og Nome kulturskole og finner sted i Ulefosshallen og Ulefoss Samfunnshus som ligger vegg i vegg med hallen. Det blir pølser og saft til alle deltakere, fellesnummer, medaljer og konsert slik det alltid er på tradisjonelle korpsfestivaler.

Invitasjon er sendt ut til alle klassekorpsprosjekt vi kjenner til i Vestfold og Telemark. Men arrangementet er også åpent for andre klassekorps dersom det er tilstrekkelig kapasitet. Ta kontakt med oss på epost korpsnett@korpsnett.no innen 21. april.

Klassekorpsmedaljen staende insta 1 1

Festivalmedaljen

Et hvert korpsstevne med respekt for seg selv har selvsagt en medalje. Klassekorpsfestival-medaljen er utviklet i samarbeid med Musette. Alle deltakere på våre klassekorpsfestivaler* får hver sin til odel og eie.

* Det arrangeres også klassekorpsfestival på Hønefoss i Ringerike kommune 23. mai. Mer om det arrangementet finner dere her.

Samarbeidspartnere klassekorps 1 2